Schaderegeling auto perfect geregeld.
Mooi goed eerlijk bedrijf
In overleg kan er alles geregeld worden. Prima autobedrijf.👍
Zeer goed geholpen met de aankoop van onze auto. De auto is zeer netjes afgeleveverd en de service is echt top ! Luuk en Roel bedankt
Goed en duidelijk geholpen. Tevens prima advies over verzekering.
prima bedrijf, correcte afhandeling en service. Personeel is vakbekwaam. Top
Met een groep motorrijders, op uitnodiging van het magazine Motoplus, onlangs enkele KTM motoren uitgetest in de omgeving Varsseveld. Het was een warme dag en we werden tijdens het tanken door eigenaar Roel Schuurman getrakteerd op flesjes heerlijk koud water. Bijzonder attent!
super geholpen,keigoede service, altijd een bakkie,wat echt stuk is wordt gemaakt,geen ondoorzichtige reparatie,s. enne na de reparatie het autootje even gewassen, dus ik ben zeer tevreden,
Klantvriendelijk en men maakt waar wat men beloofd.
Vriendelijk, klantvriendelijk en een perfecte service
Fantastisch klantvriendelijk bedrijf! Leuk team! Dikke 10!
Hele goede service top
Kwaliteit in korte tijd!
Zijn zonder meer goed.
Uitstekende service. Men heeft alle tijd. Fles wijn, stroopwafels als kadootje bij aanschaf auto. Top.
Super service en snel!! Bedankt mannen ben super blij met mijn auto!!
Heel fijn geholpen. hebben een hele fijne omgang met hun klanten.
Al jaren klant, dus bevalt goed. Goed overleg, duidelijke afspraken en fijne, persoonlijke contact zowel bij de balie als de werkplaats. Top!