Prima snelle service.
Over het algemeen goed. Alleen vond ik de kosten voor de grote beurt vorige week heel hoog uitvallen gezien het feit dat er geen bijzonderheden waren.
Betrouwbaar, gemoedelijk advies, echt topbedrijf qua service, echt aan te bevelen.
zeer goed, vriendelijk en deskundig.
Normaal is mijn ervaring goed. Echter bij mijn laatste beurt ging er iets mis. Bij deze beurt zijn twee nieuwe banden op de voorwielen gezet en zij de twee voorste naar achter verplaatst. In de periode hierna was er in tikkend geluid rechtsachter bij het nemen van een bocht naar rechts. Bij een bezoek aan de garage te halle werd er geoordeeld dat dit veroorzaakt werd door een ongelijkmatige slijtage aan de rechter achterband. op woensdag 19 september besloot ik om de bad te vervangen door de reserveband. Bij het plaatsen van de sleutel op de eerste de beste bout constateerde ik dat de bout los zat. Vervolgens heb ik alle bouten van de twee achterwielen een slag na kunnen geven. de bouten van de twee voor wielen zaten goed vast en kon ik niet verder aandraaien. Tijdens de aansluitende rit was het tikken volledig verdewenen
Prima service.
De gemaakte afspraken worden stipt nagekomen. Dit op een klantvriendelijke manier.
Goed.
prima bedrijf, zeer klantvriendelijk, ontzettend fijn geholpen door Luuk
Prima service!
Als ik s\'middags een bestelling plaats voor vracht navigatie systemen stuur, hebben we ze de volgende morgen al in huis.
Ik ben al jaren klant van Auto Venderbosch alleen al voor de super service die ze verlenen. Zijn altijd heel behulpzaam en vriendelijk naar de klant toe.
Onlangs door Auto Venderbosch een auto laten importeren en de vorige ingeruild. Kort samengevat: deskundig, realistisch en niet op de laatste plaats, met heel veel plezier samengewerkt.
Goed bedrijf, en service is super!
Prima garage, zeer klantvriendelijk, heel fijn geholpen door Luuk... Heel tevreden....