Degelijk bedrijf, luistert naar de klant en zijn klant vriendelijk.
Zeer goed geholpen door Jurn!! Mooie Golf 5 GTI gekocht. Bedankt! Het was prettig zaken doen zo.
De ervaringen zijn zeer goed
Fijne medewerkers , goede service.
Auto gekocht bij Venderbosch , was een hele afstand om er te komen. Maar wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Top bedrijf
Super netjes afgeleverd.
Top service. Goede kwaliteit. Vriendelijk personeel
Goede en nette afhandeling bij aanschaf tweedehands auto....prima service nadien...wij zijn blij met auto Venderbosch totaal service .B.V
Open houding personeel, meedenkend over mogelijkheden.
Zeer goed.
Auto Venderbosch Halle
Mijn ervaringen zijn alleen maar goed met Auto Venderbosch. Ik koop hier de auto, mochten ze dat wat je zoekt niet hebben, dan helpen ze zoeken en regelen het. Verder gaat de auto er in onderhoud. En je kan ze altijd bellen als er iets is.
Ik ben weer goed geholpen, net als altijd:)
Oerdegelijk.
Schademelding, snelle adequate verwerking.
Eerlijk en advies rijk. Het is voor ons een prettig gevoel om met dit team te mogen onderhandelen.
Voor de tweede keer bij Venderbosch een auto gekocht, dat zegt genoeg.