Prettige ervaring met het bedrijf. Klantvriendelijk, netjes, komen afspraken na.
Wij hebben enige ervaring met Auto Venderbosch. In het begin liepen de afspraken niet zoals ze hoorden, na enig overleg met Dhr. Schuurman is het redelijk afgehandeld niet alles, maar een groot deel wel, mijn dank hiervoor.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, denken mee en helpen een passende oplossing te zoeken. Er werd zeer welwillend tijd gemaakt om op zeer korte termijn te kunnen helpen met een probleem van de auto.
Top bedrijf, alles weer super geregeld!! (Reparatie auto)
Prima service. Erg vriendelijk!
Positief werken goed mee klantgericht
Bandenwisselingen 2x per jaar
prima ervaring
Vriendelijk, goede en snelle service.
Super snelle service! Even een mailtje en volgende morgen al aan de beurt super fijn.
Schade afhandeling Opel insignia
Goede service, snel en vriendelijk
Ben bij Venderbosch geweest voor een gebruikte auto. Ik vond de instap toch wat aan de lage kant, daardoor heb ik uiteindelijk de auto niet gekocht. Ik heb er echter wel een heel goed gevoel aan over gehouden en kom hier de volgende keer zeker weer.
De klant is koning , zeer betrokken bij het geheel