Fijn geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel.

We zijn erg te spreken over dit bedrijf. Pas onze 2e auto voor het eerst bij Venderbosch gekocht. Nu met onze 1e auto ook voor onderhoud en apk terug geweest. Super geholpen!

Zie boven

vakmanschap en altijd vriendelijk

Altijd snel en vriendelijk te woord gestaan, behulpzaam bij het opzoeken van vorige gegevens. Mijn auto is daar bekend, net als de dokter die zijn patiënten goed kent. Altijd op tijd klaar en daarover word ik tijdig gebeld. Kortom, geen enkel minpunt, alleen pluspunten!

Gewoon 'n top bedrijf

Top bedrijf snelle service klant vriendelijk

Het is een feest om hier een auto te kopen.

Prima geholpen. Alles goed uitgelegd. Keurig afspraken nagekomen, zelfs meer gedaan dan afgesproken. Uitstekend en zeer aan te bevelen bedrijf.

goed bedrijf

doet gewoon wat ze doen moeten das goed

Topservice

Zeer goed geholpen met de reparatie van onze auto.

Zeer vriendelijk en goede service

Perfect bedrijf, met optimale aandacht voor de klant, van verkoop tot werkplaats!

Reeds de derde auto in rij via Venderbosch aangeschaft. Een bedrijf met veel aandacht voor de klant en zeker voor de auto. Complimenten voor het hele team, van verkoop tot werkplaats. Top!

Goed geregeld

Goed geregeld!

goede service

Kleine beurt, volgens afspraak prima geholpen. Prettige medewerkers. Een bedrijf dat ik wil aanraden👍

Zoals het contact met klanten moet zijn.

Alles wordt prima geregeld.

s'morgens gebeld, s'middags alles goed opgelos 'afstand van elkaar 5 km.

prettige service

het vervangen van een lekke band was geen probleem. onder het genot van twee kopjes koffie en de krant van de dag in een comfortabele wachtruimte was de klus snel geklaard.

Zeer servicegericht, vriendelijk

Zowel bij de eerste kennismaking (telefonisch) als bij latere bezoeken erg service gericht, duidelijke afspraken, eerlijk in de omgang.

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam

Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je.

Helemaal toppie !

Het was vroeger al goed en het is nu nog steeds erg goed ! Fijne vriendelijke behandeling en wat ze beloven komen ze na !!!! Voor mij is en blijft het Venderbosh !!!!!!

Helemaal top

Als er wat is wordt het snel en goed opgelost en er wordt meegedacht!

Snel en correct

Goed telefonisch contact over uit te voeren werkzaamheden voor een apk keuring. Leenauto mee om thuis te komen.

Prima service!!

Keurig geholpen en zelfs nog achteraf benaderd of alles naar wens was gegaan

Service perfect

De afspraken, service en bereikbaarheid zijn in één woord perfect!

Super garage

Heel goed en fijn geholpen, echt super.

behulpzaam

op het juiste moment de juiste hulp

Dorpsstraat 2

7025AD Halle