Erg te vreden over mijn nieuwe auto prima service

Nieuwe auto gekocht daar opel Mokka.Keurig alles geregeld. Verkopers waren top zeker Luuk.Superblij met mijn auto. Erg tevreden hoe alles is gegaan.

Zeer vriendelijk geholpen

Onaangekondigd een occasion bekeken, waar bij er onmiddellijk tijd en koffie werd geregeld.Ondertussen werd de auto klaargemaakt voor een proefrit.Ook hier alle tijd voor gekregen! Prima bedrijf!

Probleempje uitstekend opgelost

Mijn Jaguar is uitgerust met keyless entry. In iedere elektronisch sleutel zit een sleutelbaard die je er uit kunt halen om het portier of de kofferruimte handmatig te ontsluiten. Na een aantal weken kwam ik er achter dat de sleutelbaarden die in de sleutels zaten niet pasten op de sloten. Omdat nieuw bestelde baarden ook niet pasten zijn tevens de sloten vervangen. Venderbosch heeft dit kosteloos en keurig opgelost. Klasse met 5 sterren..!!!

Weer top ervaring!

Duidelijke communicatie en snel geholpen.

Andere auto PERFECT afgeleverd!!

Al jaren auto,s gekocht bij Venderbosch, prima bedrijf!

Net bedrijf en klantvriendelijk en goede service .

In 1 woord: Top.

Winterbandenwissel perfect.

Zeer enthousiaste mensen en harde werkers, komen afspraken na en denken met je mee!

Van A t/m Z alles onder 1 dak. Vakkundige en enthousiaste mensen aan het werk.

zeer prettig en betrouwbaar

Kreeg meteen een vertrouwd gevoel. Alle tijd voor uitleg en proefrit. Alles wat afgesproken was is uitgevoerd. Ben zeer tevreden!

oke

goede garage

Ik heb mijn auto en motor in geruild en een andere auto weer gekocht deze combinatie is zeer prettig verlopen. De prijs is oké en de service is top. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Henk.

klantvriendelijke benadering

voortreffelijke service bij aankoop en levering.

Vorig jaar heb ik een Uebler fietsendrager gekocht. Ben daar tevreden over. Toen er een defect aan één van de afstandhouders bleek te zijn ben ik heel goed geholpen in Halle.

Prima, op een ontspannen manier zaken doen met capabele mensen. Erg tevreden!

Goeie service en prettig geholpen.

Ik heb een trekhaak laten monteren en daarmee fijn geholpen. Duidelijke communciatie en kundige mensen op de werkvloer.

Goed geregeld

goeie service en zeer klantvriendelijk

Auto gekocht en hierbij deed zich na 2 weken een probleem voor deze is keurig netjes opgelost en zonder kosten.

Goeie ervaring

Super vriendelijk en goed geholpen

prima bedrijf

Goed en mooi geregeld goeie service prima

Top bedrijf!

Niet starten van de auto, gebeld monteur was er met 10 minuten, na controle bleek de accu stuk te zijn en direct werd de accu vervangen. Waardoor ik snel door kon naar mijn werkt! Top service! Sneller dan de wegenwacht!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk personeel dat ook meedenkt met de klant.

Top bedrijf en mensen

Met veel plezier heb ik mijn auto gekocht. Er werden goede en duidelijke afspraken gemaakt en wat nog belangrijker is die werden ook allemaal nagekomen. Inmiddels heb ik de auto in mijn bezit en is goed afgeleverd en rijdt top. Dank je wel en goede zaken. Voor een aspirant koper is dit bedrijf een aanrader. GA ZO DOOR!!!

Snel en zeer goed

Als er wat is, wordt het snel en vakkundig opgelost.

Snelle service

erg professioneel. aanrader

de problemen met levering kabel voor verlichting brink trekhaak voor nieuw type auto na overleg met importeur auto zeer goed opgelost. Hebben ze zonder extra kosten voor klant veel tijd ingestoken.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle