Prima service. Altijd prettig contact met de medewerkers van Venderbosch.

Fijne service en prettige samenwerking. Meedenkend met de klant.

Prettig en snel

Ik had een verkeerde radio besteld, geen probleem het terug sturen. En helemaal top is dat je kan BELLEN, jaja en je krijg ook nog iemand aan de telefoon!!

Heel goed

Wij hebben bij auto Venderbosch in Halle voor de eerste keer een auto gekocht. Wij zijn heel tevreden over hoe wij hier geholpen zijn door verkoper Robin. Vriendelijk, klant gericht, deskundig en hij nam de tijd voor ons. Na een week konden wij de auto ophalen. Deze werd tiptop afgeleverd. Ik zou het zeker aanraden om bij auto Venderbosch een auto te kopen.

Zijn goed ontvangen en te woord gestaan

Werden vriendelijk ontvangen en er werd ons niets opgedrongen. Konden rustig kijken en een proefrit maken.

Top bedrijf

Perfect geholpen en goede service

Prima...... en een andere auto stond klaar!!

Wat kleine puntjes in de garantietijd, afspraak gemaakt auto weggebracht en een vervangende auto mee, prima geregeld auto Venderbosch!!

jje word ook op de hoogte gehouden als er reparaties moeten gebeuren

je word netjes en snel geholpen

Een goede service en klant vriendelijkheid

Eerlijk en accuraat

Geeft vertrouwen.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Je word goed ontvangen bij binnenkomst. Ze denken met je mee als je bepaalde wensen hebt aan de auto en zijn ook eerlijk als iets niet zou kunnen. Je hebt het gevoel of je ze al jaren kent.

Een van de Beste garage die ik ken

Hallo, Mijn ervaring is dat het echt supergarage is Met hele goede service Deze garage is echt een aanrader Zeker een kijkje waard Vriendelijke groet Tino Oldenhave.

Goed geholpen

Netjes opgelost toppie

Betrouwbaar en vriendelijk.

Leveren kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. Netjes in de afwerking. Personeel is vriendelijk maar vooral de prijs van de afneembare trekhaak heet mij weer verbaast in positieve zin.

Goed adres voor een goede auto!

Ïn korte tijd 2 auto''s gekocht bij Venderbosch. Klantvriendelijk en deskundig personeel. Afspraken werden nagekomen en aan onze wensen werd voldaan. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Super service...

Altijd een geweldige service.Ik ben zeer tevreden!

zeer prettig en kundig

Kundig en prettig

Geen opmerkingen

Prettig no nonsense personeel.

Auto gekocht. Zaten een paar dingetjes aan. Deze worden zonder extra kosten gemaakt. Prima service

geweldig, zoals altijd

behulpzaam en flexibel

Een auto kopen is weer leuk!

Wat een geweldige ervaring om bij dit team een auto te kopen. Geen overdreven maar wel oprechte aandacht staat hier bovenaan. Geen gezeur garantie. Alles is bespreekbaar. Luuk en Thomas bedankt! Jullie zijn een mooi team. En die C220 komt er ook nog wel.

Super service en heel erg vriendelijk

Ik heb onlangs een auto gekocht en werd prima geholpen door de verkoper (Luuk Hendriksen). Kennis en vriendelijkheid werd zeer gewaardeerd. Super Garagebedrijf met vriendelijke medewerkers. Zou deze Garage zeker aanbevelen.

Wat een fantastisch en geweldig en eerlijk bedrijf.

Ik was op zoek naar een nieuwe auto, Mercedes C klasse uit 2010. Na lang zoeken kwam dit bedrijf op mijn pad. Roel geappt en het eea besproken. Over de desbetreffende auto. Had zelf al een ander model van Mercedes en Inruil was mogelijk. Zeer vriendelijk antwoord gekregen en op mijn vertrouwen afgegaan. En een deal gesloten om de MB te kopen....... mijn vriendin ging hem als verassing halen voor mij en Roel heeft hier geweldig aan meegeholpen. ( kreeg steeds foto’s van de auto en filmpjes hoe de staat van de auto was ) nogmaals super. Toen ging ik in de avond in de nieuw MB naar huis en hoorde ik een geluid ( differentieel ). Dit gemeld met een filmpje erbij. Kreeg wel meteen een app terug, dat ik de auto kon neer zetten voor reparatie. Want ze willen goede producten leveren en goede auto’s verkopen ( zeker meer dan gelukt )En kreeg een Leen auto. ( nog nooit zulke goede service meegemaakt ) Deze mensen denken mee, ( Roel en Thomas ) zoeken een oplossing zijn eerlijk. Nogmaals mannen Onwijs bedankt en die S klasse wat mijn volgende auto word, koop ik bij jullie Gelukkig bestaan er nog wel eerlijke bedrijven en willen niet onnodig geld verdienen en mensen oplichten. Hier kan je blindelings een auto kopen! Tnx

belangstellende en correcte behandeling

volgorde: afspraak maken, auto brengen,leenauto meenemen, seintje auto klaar, leenauto terug en eigen auto weer mee loopt gesmeerd! klantbehandeling is correct en men is vrijwel altijd in voor een kort praatje! kortom een keurige service.

Service en klantvriendelijk zijn erg goed.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle