Vertrouwd adres

Voor de 2e keer een mooie wagen aangeschaft het is voor ons een eind rijden maar zeker de moeite waard Eventuele problemen worden direct opgelost. Prima garantie en zeer klantvriendelijk. Wij komen zeker weer terug maar eerst volop genieten van onze nieuwe auto

Correct klantvriendelijk en niet opdringerig

Prima afhandeling van de verkoop. Uit eerdere garantie ervaringen zullen zij ook bij deze nieuwe aankoop de evt garantie gevallen ook prima oplossen.

Heel goed service is top

Heel goed service is top👍👍

Zeer professioneel

Perfecte service. Goede communicatie. Betrouwbaar

Netjes en vlot geholpen.

Prettig en no nonsense

Vriendelijk personeel. Zelf voornamelijk contact met Luuk Hendriksen gehad. Luuk neemt de tijd en luistert naar je wensen en adviseert gepast. Komt z'n afspraken na, werkt nauwkeurig. Ze zijn bereid om een stapje extra te zetten om een klant echt te verrassen en tevreden te stellen. Ik heb mijn eerste auto hier gekocht en ben dus zeer tevreden. Ik kom hier graag terug.

super behulpzaam en gastvrij

Iedereen is behulpzaam en vriendelijk om een goede klantbeleving te geven

Uitstekende service en kundigheid!

Uitstekende service, zeer kundig werken snel. Top garage met verstand van auto's!

Klantvriendelijk en uitermate behulpzaam

Een foutieve boeking van mijn kant is uitstekend opgelost! Service with a smile. Ik blijf trouwe klant. Al meer dan 11 jaar klant.

topservice

Afspraak gemaakt voor APK en onderhoud en kreeg een mailtje met waardering van Luuk (mede eigenaar/ verkoop). Ondanks dat t voor mij een stukje rijden is ben ik met de auto voor Venderbosch in Halle gereden. Na een 1e isnpectie kwam Thomas naar me toe om door te nemen wat er moest gebeuren. Onverwacht moest ik toch 2 nw banden erop laten leggen. Als afgesproken heb ik op de beurt gewacht en kon ik terplekke op mijn laptop werken. De banden werden razendsnel geregeld. Daarnaast is er ook een problem met een van de sensoren in t uitlaatsysteem. Thomas heeft geregeld dat dit door BMW wordt opgelost en onder de garantie valt. Maandag komt Luuk de auto ophalen zodat ik niet weer naar Halle hoef. Topservice Venderbosch!

Weer een goede ervaring!

Goede service weer.

Fijne contact

Snel en fijn contact, ook naar de koop nog fijn geholpen!

is heel goed venderboch halle

Prettig en behulpzaam, duidelijk en eerlijk.

Wat ik heb gemerkt is dat er echt een drive was om samen tot een goede aankoop/ verkoop te komen. Daarnaast zeer pro-actief, makkelijk het contact zoekend en duidelijk en eerlijk. Dat geeft vertrouwen. Van de aflevering hadden ze ondanks de coronacrisis toch een klein feestje weten te maken.

altijd goed

snel, betrouwbaar. Als klant wordt je ontzorgt

Wordt altijd correct en klantvriendelijk geholpen . Goede voorzorgsmaatregelen genomen en aangehouden in deze bizarre corona tijd .

Snel en vakkundig

Prettige, betrouwbare garage

prima service

afspraak gemaakt en een leenauto meegekregen, bij bijzonderheden is er netjes gebeld. alleen jammer dat de bus niet is gewassen, bij deze APK&grote beurt uitvoering had ik het wel zo netjes gevonden

Super aardige verkoper en geboden survis

Goeden en betrouwbaarder mensen En Een net bedrijf en klant vriendelijk Als ik weer een auto koop dan zal ik zeker weet hier langs gaan

Top service

Fijne mensen goede service

Zij bieden een service waar veel andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ik heb een Uebler i21 fietsendrager gekocht met de bijbehorende originele Uebler tas. Na ontvangst bleek er een andere, prima, tas bij te zitten. Na een mailtje kreeg ik te horen dat zij de originele tassen niet meer hebben maar dat ze voor mij in Duitsland op zoek zouden gaan voor de tas. Onvoorstelbaar dat ze dit willen doen. Ik heb er van afgezien en de huidige tas behouden. Ook mails worden heel snel beantwoord. Kortom: geweldige service!!!

Ik ben zeer tevreden

Een hele fijne servicegerichte en klantvriendelijke garage. Mijn auto is prima onderhouden en ik kan met een veilig en goed gevoel de weg weer op

Een top bedrijf

Klantvriendelijk, welwillend en houden zich aan afspraken

Dorpsstraat 2

7025AD Halle