Ik word altijd heel goed geholpen.

Uitstekend.

prima service, vriendelijke benadering.

Fijne service!

Altijd een oplossing. Ook als je vlak voor sluitingstijd met een probleem zit.

Trekhaak gemonteerd, een uurtje later klaar dan afgesproken, geen probleem, krijgt u korting op de factuur, kijk dat noem ik nou, service, en een lekker bakkie, top.

Uitstekende service

Klantvriendelijk. Goede service.

keurig netjes bedrijf en prima service

Mijn auto gebracht voor een oliebeurt. Bij ophalen bleken er ineens allemaal waarschuwingslampjes te branden. Auto achter gelaten en keurig een leenauto mee gehad. Probleem is daarna keurig verholpen. Echt een fijne garage. Dank jongens in de werkplaats. Prima werk weer.

perfect !!!

Hulp bereidwilligheid, klasse.

Professioneel en klantgericht!

Na de verhuizing op zoek naar een nieuwe garagehouder voor het reguliere onderhoud. Mijn ervaring bij Auto Venderbosch zou ik omschrijven in de volgende woorden: prettige communicatie, heldere afspraken, duidelijke prijzen en bovenal snel en professioneel werk geleverd!

communicatie en flexibiliteit

reageert snel en duidelijk. door TNT enorme vertragingen tot wel 70% van de pakketten. Wordt opgelost door elkaar tegemoet te rijden en het pakket te overhandigen! top service door Jan!

Top, het is altijd meer dan goed

Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ik ga met plezier naar Autovenderbosch. Het personeel is professioneel en vriendelijk.

In een woord top bedrijf

Uitstekende en snelle service

Vriendelijke ontvangst, goede voorlichting, vlotte afwerking van de deal

Wat een geweldige service , hier weten ze ook echt wat klantvriendelijkheid is.

De meneer vond het niet erg dat ik veel vragen stelde aangezien ik een leek ben. Hij heeft me geweldig geholpen, heel goed advies gegeven en een super prijs afgemaakt. Zal ook zeker iedereen die een fietsendrager nodig heeft dit bedrijf aanraden. Meneer, u bent een topper!!!!

Zo als het hoort (en kan)

Snelle service. Aircopomp onder garantie vervangen. Vriendelijk personeel (gezellig kopje koffie drinken) Niets is te veel voor lastige vragen . Geen moeite bij het gebruiken van een leenauto. Kom er graag ! Groetjes Jan.

Prettig no nonsens bedrijf!

We zijn erg vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. De lijntjes zijn kort en de auto is goed en snel gerepareerd voor een prima prijs.

Super, gezellig, geweldig leuk!

Wij zijn zeer goed en deskundig geholpen door Luuk. Hij weet je een welkom gevoel te geven en heeft gelijk door wat voor mensen voor hem zitten. Buiten dat alles was het ook nog eens gezellig en was de koffie ook goed! We zijn overgegaan tot de aankoop van een prachtige auto en de volgende dag kregen we een appje dat hij het fijn vond dat we bij hen geslaagd zijn. Het gaf ons zo'n goed gevoel dat we ook het onderhoud daar willen laten doen......wij wonen in Lelystad! Dit bedrijf is een aanrader!!!!!!

Als vanouds weer prima service

Servicebeurt van de auto + vervanging voorruit prima gedaan

Super goede service

Goede service. Staan voor de klant klaar

prima service

Mooi bedrijf met goede service

prettig in de omgang

Beter kan het niet!

Vriendelijke mensen, geweldig geholpen. Heel tevreden.

Erg prettig geholpen, vriendelijk, professioneel en klantvriendelijk.

Ik had problemen met mijn VW kampeerbus, de remmen waren niet goed en ik kreeg de bouten niet los. De monteur heeft de bus op de brug gezet en de bouten voor mij losgemaakt. Ik hoofde niets te betalen, dit was service van Venderbosch.!!! Erg bedankt. Paul Fontein, Halle

Prima in zowel reparatie, service en communicatie!

Wij zijn nu ongeveer twee jaar klant bij Venderbosch na een teleurstellende ervaring bij een andere garage. En we kunnen niet anders zeggen dat het ons prima bevalt. De communicatie ervaren wij altijd als prettig. De service is prima, en als er iets is dan wordt dit altijd goed opgelost. Kortom een fijn bedrijf dat meedenkt met de klant.

Top service

Goede service, gaan net een stapje verder

Als altijd, top service !

Moeilijke tijden voor iedereen, bij Venderbosch alles heel goed geregeld qua hygiene en persoonlijke bescherming tegen het virus.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle