Vertouwd

Makkelijk

bedrijf is prima Thomas behouden en zo doorgaan met groet J.Eijt

goed geholpen en geen l. wacht tijden

Prima geholpen, snel en correct.

Correcte ontvangst, snelle hulp en correcte afwerking.

Vriendelijk personeel prima geholpen.

Zeer goede ervaring bij een leuk bedrijf.

Mijn ervaring met Auto Venderbosch is zeer positief. Verzorgd net bedrijf. Vriendelijk deskundig personeel met aandacht voor de klant. Nette marktconforme inruilprijs gekregen voor mijn vorige auto. Nieuwe auto was tot in de puntjes verzorgd. Absolute aanrader als U van plan bent een andere auto aan te schaffen. Complimenten.........

Staan altijd voor je klaar.

Geweldige service

Gewoon een goed bedrijf waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen

Zeer fijne ontvangst, gastvrij en de klant staat voorop

Dit was niet de eerste keer dat ik bij dit bedrijf binnenliep. Wij kochten hier al eerder meerdere auto's waarbij de wensen van de klant voorop staan. Dit maal bezocht ik het bedrijf voor een servicebeurt van mijn auto. Kosteloos stond er een leenauto beschikbaar. Als er bij de inspectie bijzonderheden worden aangetroffen, dan wordt er direct met de klant contact opgenomen voor een overleg. Na de beurt wordt de auto ontsmet en weer beschikbaar gesteld aan de eigenaar. Ik kom uit het midden van het land maar heb er graag een rit voor over om mijn auto met een gerust gevoel voor onderhoud af te geven. Het is een betrouwbaar bedrijf en die zijn niet overal te vinden. Tot de volgende keer bij Luuk en zijn team.

Voortreffelijk geholpen.

Na mijn email via Autoscout verzonden te hebben, heb ik meteen antwoord van Luuk per mail gekregen. En naar aanleiding hiervan een afspraak gemaakt om de Kia Ceed te bekijken en een proefrit gemaakt en een inruilwaarde voor mijn Renault gevraagd. En tenslotte de stap genomen om mijn auto in te ruilen voor de Kia. Alles netjes door hem afgehandeld.

Pech onderweg en binnen 10 minuten alles opgelost.

Bij pech onderweg de auto aan de kant gezet. Binnen 10 minuten was er een monteur en een verkoper aanwezig, compleet met leenauto zodat wij onze tocht konden voortzetten. Jullie service en reparatiesnelheid én -kwaliteit is geweldig! Dank daarvoor.

Prettig en zakelijk.

Goede informatie en correcte afhandeling.

Goede service en afhandeling

Mijn sleutel had gebreken. Na 1 telefoontje werd het gelijk opgelost. Snel contact en snelle service.

Zoals altijd super!!

Top!!

Een top bedrijf met vriendelijk personeel en een super nette aflevering!!

Professionele en vriendelijke service op alle fronten.

Erg tevreden over hun aanpak. Alles wordt duidelijk besproken. Geen verrassingen achteraf. Gemoedelijke Achterhoekse mentaliteit!

Uitstekend!

Mijn ervaring is dat ik als klant op een vriendelijke en respectvolle wijze werd benaderd en behandeld. Ze staan altijd paraat en de eventuele problemen worden op een correcte manier opgelost!!

Prima service en vriendelijke behulpzame mensen!

Alles top afgehandeld

Er waren wat problemen maar alles zo als het hoort weer TOP opgelost

Keurig netjes

De bestelde fietsendrager komt 2 weekjes later. Ik werd hier keurig netjes van op de hoogte gesteld.

was bij mij bekend

prima bedrijf goed geholpen tot nou toe geen klachten.met groet

Contact gehad met de garage over een zoekopdracht naar een Range Rover Evoque, door verkoper Luuk altijd super vriendelijk en fijn geholpen. Een keer langs geweest om de inruil van een Scirocco te overleggen en toen viel het oog op een Audi. Vrij snel daarna heel tevreden de garage verlaten met een hele mooie Audi A3. Bedankt voor de fijne service!

Uitstekend autobedrijf

Service is uitstekend, klant is hier nog echt Koning!!

Dat is Service met een hoofdletter !

Vandaag even bij Venderbosch geweest met een fietsdrager die we daar 3 jaar geleden hebben gekocht. Het lukte ons niet om deze aan onze nieuwe auto te koppelen. Mijn vrouw en ik werden zeer vriendelijk ontvangen en onder genot van een kop koffie (echt Achterhoeks!) de problemen verteld. Venderbosch was meteen bereid ernaar te kijken. De fietsdrager bleek te haperen omdat de kop niet helemaal schoon was. Met behulp van de luchtspuit en siliconenkit was alles zo gepiept. We vroegen naar de kosten. Niets was het antwoord. Dat is nog eens Service van een degelijk Achterhoeks bedrijf. Chapeau !

Topervaring met deze garage!

Op zaterdag een mooie occasion gezien op de site. Direct gebeld en goede prijsafspraak gemaakt (onder voorbehoud van de proefritervaring). Zelfde middag keurig ontvangen en proefrit kunben maken. Woensdag netjes afgetankt (service!) , schoongemaakt en gecheckt afgrhaalf. Ook de papierrompslomp al op voorhand geregeld. Al met al een garage+ medewerkers (die " maken" natuurlijk de garage) die vertrouwen uitstraalt, zich aan afspraken houdt en prima auto's aflevert.

Gewoon goed .....

Hier voel je je echt serieus genomen. We wonen pas in Halle , dus een garage lekker om de hoek , geen moment spijt van gehad , en maar direct een mooie auto gekocht , via een zoekopdracht . Hier wordt nog meegedacht .

Dorpsstraat 2

7025AD Halle