prima!

Afspraken nakomen!

prima service

wordt goed geholpen en alles wordt goed opgelost en het personeel is erg vriendelijk

Topservice

Ik belde smorgens vroeg en legde het probleem uit over mijn auto, omdat het de remmen betrof, kon ik meteen zelfde dag terecht en is het verholpen, ik kon in de koffie ruimte gebruik maken van een kop koffie en er lagen genoeg bladen/krant om te lezen ( tv stond ook aan)en na een tijdje was mijn auto klaar.

Goed!

Goed geholpen en prettig als uitgelegd over de nieuwe auto wat ik gekocht hebt…

fijne garage

Fijn bedrijf met aardige mensen

Afspraak eenvoudig te maken

Afspraak eenvoudig te maken en was ook binnen de geplande tijd gereed

Goede en betrouwbare autogarage

Wij ervaren Auto Venderbosch als een klantgerichte en betrouwbare autogarage.

zoals altijd was mijn ervaring weer super.

Onze auto was weer toe aan zijn jaarlijkse apk keuring en zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt. Auto is weer goed nagekeken en er zijn een paar kleine reparaties doorgevoerd. Aansluitend is de auto weer voor een jaar goedgekeurd. Kortom alles weer perfect in orde. Wederom weer door vakkundig en vriendelijk personeel geholpen. Alles was zoals altijd weer perfect. Van ons weer een dikke 10.

prima!

Woonachtig in Arnhem hadden niet we gedacht om voor onze nieuwe (gebruikte) auto in Halle terecht te komen! Dit bleek een goede keuze! Er werd meegedacht over onze wensen. Het totale gevoel was goed en dat is het nog steeds. Onze ervaringen zijn zodanig dat we ook het onderhoud van de auto bij Venderbosch laten uitvoeren!

Wederom goed en vakkundig geholpen door vakkundig personeel

Vakkennis met achterhoekse nuchterheid

Hartelijk ontvangen, en goed geholpen door Roel. Bedrijf waar men achterhoekse nuchterheid, hoog in het vaandel heeft staan!! En op naar een prettige samenwerking, maar daar ben ik niet bang voor.

Prachtig bedrijf! vriendelijke mensen.

Ze maken tijd voor je, gaan geen uitdaging uit de weg en willen geld verdienen op een eerlijke manier! Hele vriendelijke, eerlijke mensen. Waarin ik me als klant ruim gewaardeerd voel.

GOEDE SERVICE EN AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Bij een rondom bandenwissel ontdekte Thomas en ik dat de complete set winterbanden met Volvo velgen waren verdwenen. Onvindbaar en mogelijk wel afgevoerd??? Dit zou dab gebeurd zijn bij een opruiming van het magazijn. Fouten kunnen nu eenmaal voorkomen maar als je het als garage netjes compenseert ving ik dat ook een grote plus en eigenlijk ook goede reclame.

uitstekend.

Zoals altijd uitstekend geholpen

Prima en vriendelijk personeel

Wij zijn vriendelijk en professioneel behandeld tijdens ons bezoek en uiteindelijke aankoop.

Klantvriendelijkheid is ruim

Klantenservice is gigantisch snelle afwikkeling en Je houd wat in jou knip Een volgende onderhoud is voor onze auto bij Venderbosch in Halle Martien

Helemaal dik tevreden.

Servicegericht, vakbekwaam, goede communicatie en heel vriendelijk allemaal.

Een bezoek aan Autovenderbosch voelt als een warm bad

Je voelt je als klant altijd gewaardeerd. De service is goed en persoonlijk. No nonsens. Je krijgt wat je ziet

Top bedrijf

Lampje van motorstoring begon te branden Werd gelijk geholpen en kon de weg vervolgen met een nieuwe bobine. Super snelle service ,en fijne koffie.

Prima service en dito oplossingsgerichtheid

Ik ben 4 maanden verder met m’n Volvo V 70. Fijne auto. Er waren wat mankementen waaronder een kapotte module. Dat gebeurt zo nu en dan. Is allemaal keurig verholpen. Prima. Heel tevreden.

Klantvriendelijk bedrijf

Afspraken worden nagekomen

Nette service en flexibel

Onze auto werd prima gekeurd.

er word goed naar jou probleem geluisterd en daarna ook opgelost

er word met je meegedacht als er dure reparatie uitgevoerd moeten worden i.v.m de apk keuring

Zeer klantvriendelijk en prima service.

Ik had de dag voordat ik kwam een berichtje gestuurd dat ik kwam kijken naar een bepaalde auto. Toen ik aan kwam stond deze al klaar met de handelaarsplaten er op. Kon een proefrit maken van ruim een half uur met een beschreven route. Kreeg voor mijn oude auto een goede inruilprijs. Geen "gladde" praatjes en er was ruimte om te onderhandelen. Nadat we het eens waren geworden over de prijs werd ik keurig geholpen bij het afhandelen van de noodzakelijke wijzigingen. Omdat ik van ver kwam kreeg ik nl. direct de auto mee. Alles werd duidelijk uitgelegd. Allemaal onder het genot van een kop koffie. Kreeg ook nog een mooie fles wijn mee. Kortom; zeer tevreden in het bezit gekomen van een mooie auto.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle