5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb fietsdrager op correcte wijze ontvangen.Bedankt voor jullie stiptheid.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eind mei een auto bij Venderbosch gekocht, na inruil van mijn vorige auto. Na twee weken rijden liepen er een aantal dingen niet helemaal lekker naar mijn gevoel en ben terug gegaan voor inspectie. Goede service en netjes geholpen. Een paar weken later ging de koelingspomp kapot. Deze werd netjes gemaakt en omdat ik in korte tijd twee keer was geweest kwamen ze me tegemoet in de reparatiekosten. Een zeer net bedrijf met goede service en zeer vriendelijk personeel. Ik zou het bedrijf zeker aanraden om te kijken voor een nieuwe of gebruikte auto. Ik kom er zeker terug!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fietsendrager van Uebler gekocht, deze werd gelijk even gemonteerd en gecontroleerd of alles werkte. No plaat werd ook gelijk even gemonteerd. Heerlijke koffie gekregen en tevreden weer naar huis gereden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het kopen van een gebruikte auto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb op 22-7-2013 een fietsdrager (uebler x21) via internet besteld voor een lagere prijs dan waar dan ook. De afhandeling is super verlopen, maandagmiddag besteld, dinsdag ochtend om 9.00 uur geleverd. Een heel mooi volgsysteem met mailtjes die je op de hoogte houden en een goede bezorger (DPD) die ook over een mooi track and trace systeem beschikt. Ik ben super tevreden en zou zo weer zo iets bij jullie bestellen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren hebben wij bij Hifi Dump.nl een Uebler 21X fietsendrager besteld en vanmorgen werd hij netjes afgeleverd. Een misverstandje van mij werd telefonisch prima opgelost. Geweldige service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door de heer Luuk Hendrikse zeer goed geholpen. Bedrijf maakt een goed georganiseerde indruk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb vorige week een fietsendrager besteld bij Hifidump.nl omdat ze de goedkoopste zijn. Ook heb ik een paar reviews gelezen op kieskeurig.nl en op de bovag klantenbeoordelingen en daar werd zeer positief over hun gesproken. Maar dit maken ze ook zeker waar. Na dat ik het product thuis heb gekregen (erg snelle levering, 1 dag na bestelling) was ik er niet helemaal tevreden over. Ik heb de winkel op gebeld en mijn verhaal uitgelegd. Ik woon een uur rijden van hun fysieke winkel en werd uitgenodigd dan toch even langs te komen. Ik werd warm onthaald met een lekkere bak koffie en ze lieten me verschillende fietsendragers zien. Ook werd er vakkundig uitgelegd hoe de fietsendrager in zijn werk ging (ook op mijn eigen auto) en zo kwam ik bij de Uebler X21 Nano, die ze mij ook voor de goedkoopste prijs meegaven en tevens de andere fietsendrager mogen retourneren. Erg goede service zowel online als in hun fysieke winkel. Petje af voor de medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niets dan lof voor Auto Venderbosch. Ik had een dakkoffer besteld, maar was net te laat voor de wekelijkse bezorging naar Den Haag. Er werd gezocht naar een andere oplossing, uiteindelijk heb ik besloten hem op te halen omdat ik toch redelijk in de buurt (Nijmegen) moest zijn. De medewerker nam hem vervolgens mee naar huis zodat ik hem de volgende dag zonder omrijden daar kon ophalen. Ook nog voor een speciale prijs (goedkoopste op internet) meegekregen, ondanks dat deze prijs eigenlijk incorrect op de website stond. Prima service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er was een prijsverschil met hetgeen ik betaald had en waarvoor het product aangeboden werd op de website. Na een mailtje prima (en snel) gecorrigeerd. Naar mijn idee de manier waarop een ondernemer zich onderscheidt van de rest. Scherpe prijzen, goede service. Snelle reacties. Prima aftersales. Zeker een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fietsendrager besteld en snel geleverd, helaas was er een klein defect. Hier is direct actie op ondernomen met als resultaat dat de Fietsendrager werd ingeruild voor een nieuwe. Heel erg netjes afgehandeld en erg snel met reageren op mail.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle levering en vriendelijke mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een navigatieset van Pioneer besteld, door wat kleine technische tegenslagen heeft dit bedrijf een enorm geweldige service geleverd! Bij Auto Venderbosch staat de klant daadwerkelijk hoog in het vaandel. Al met al een aanrader waar menig bedrijf een voorbeeld van kan nemen.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle