5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op Koninginnedag (koningsdag) een probleem met een pioneer navigatie voorgelegd. Binnen 1 uur een reactie met de juiste oplossing van het probleem!! Super!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ook al ben ik helaas niet geslaagd met het kopen van een ocassion bij de firma Venderbosch ..... ik kan niet anders zeggen dat menig bedrijf een voorbeeld kan nemen aan de manier waarop eventuele kopers, ook in de laaggeprijsde categerie auto`s , perfect, vriendelijk en geduldig worden geholpen mocht ik aan een andere auto toe zijn weer , dan zeker even een kijkje nemen in Halle eerst zeer aan te bevelen bedrijf !!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb vanuit België een fietsdrager besteld op zaterdag 20 april 2013. Ongelooflijk, maar dinsdag 23 april werd hij bij mij thuis afgeleverd. Werkelijk super-service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto Venderbosch, een goede reden om vanuit Amsterdam tweemaal per jaar een bezoekje te brengen aan de Achterhoek.Vakkundig, betrouwbaar en tegen een zeer betaalbare prijs heb ik hier nu bijna vijf jaar geleden winterbanden gekocht. Keurig om en om in de opslag. De Achterhoekse nuchterheid die uitstijgt boven enig commercieel belang maakt dat ook Amsterdammers \'gewoon\' naar Venderbosch kunnen gaan voor fantastische service en vakkundigheid. Genoeg geslijm, de koffie is er ook prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er werd heel snel gehandeld, ik kreeg direct reactie terug, verkoper werkte ook \'s avonds en heeft zich erg ingespannen een geschikte auto voor mij te zoeken. Dit is ook gelukt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

we hebben een gebruikte auto gevonden via internet, de service ed. is goed. We zijn vriendelijk geholpen en alles is netjes afgewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik had een fietsendrager besteld. Maandagavond melde ik dat ik betaald had en op woensdag mocht ik de fietsendrager reeds ontvangen in België!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer correct en klantvriendelijk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

klasse advies, flexibele samenwerking, snelle levering, kortom vaste klant erbij

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij Auto Venderbosch in Halle accessories gekocht voor mijn nieuwe auto. Zeer grote autoshop met veel keuze en veel verschillende merken. Onder het genot van een kop koffie werd door het vriendelijke personeel deskundig advies gegeven over de producten. Na een keuze te hebben gemaakt werden de producten direct en vakkundig ingebouwd. Het werkt super en ik ben er erg blij mee! Bedankt. Tevens direct informatie opgevraagd over onderhoud en APK. Dit laat ik in de toekomst ook door Auto Venderbosch uitvoeren. Aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De marktplaatsadvertentie over fietsdragers 10x demo bleek niet in overeenstemming met de werkelijkheid. Tijdens eerste telefonisch contact bleek er geen enkele gebruikte voorradig. Na mail contacten en later telefonisch, is dit besproken en uitgelegd als zeer regelmatig voorradig. Na een week waren er weer twee en heb ik er één gekocht. De koop en contacten waren zeer prettig. Goede overeenkomst en veel vertrouwen (drager was al opgestuurd zonder voorafgaande betaling; zeer bijzonder!).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een autobedrijf met een erg goede service. Ze staan hier altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel. Ook voor kleine reparaties maken ze altijd even tijd! Een bedrijf waar de klant nog koning is!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ontvangst, koffie vriendelijk personeel waar de klant nog koning is

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zaterdag, in de namiddag, contact over een Jeep Wrangler gehad. Mooie auto, mooie km stand en scherpe prijs. De verkoper kwam op zijn vrije zondag naar de zaak en voor we het wisten mochten we al een stuk rijden. Hierna, onder genot van een bakje koffie, kort gesproken over de inruil en met dat in gedachte huiswaarts. Of we nog wat water mee wilden voor onderweg, geweldig! Daar zouden een hoop ondernemers iets van kunnenen leren, dat is service en dat wil je toch als (potentiele) klant. Voordat we de autogordel om hadden waren we er al uit.. Die wilden we hebben. Voordat we thuis waren stuurde Roel de gevraagde facturen van het onderhoud al even door. Na een paar dagen over en weer mailen kwamen we eruit. Bij dit bedrijf voel je je welkom, gaan ze netjes met je om en zijn ze servicegericht. Klasse, keep it up!

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed, vriendelijk. no nonsens.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendlijke mensen, ze helpen je goed en komen alle afspraken goed na! Kortom hier kun je met een gerust hart een prima auto kopen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer gedreven mensen, zijn nog van het principe \" man een man, woord een woord\"

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, gastvrij, servicegericht, betrouwbaar. en.... lekkere koffie!!!!!!!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat wij stil kwamen te staan dicht in de buurt van Venderbosch, was het personeel van Venderbosch niet te beroerd ons even richting het bedrijf te slepen. Op de zaak werd ons een kop koffie aangeboden door uiterst vriendelijk personeel. Omdat de auto niet direct te repareren was, kregen we tijdelijk een nette leenauto mee. In de loop van de volgende dag werden we opgebeld en de auto was weer netjes gerepareerd. Al met al top service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Dorpsstraat 2