Snelle levering en vriendelijke mensen.
Een navigatieset van Pioneer besteld, door wat kleine technische tegenslagen heeft dit bedrijf een enorm geweldige service geleverd! Bij Auto Venderbosch staat de klant daadwerkelijk hoog in het vaandel. Al met al een aanrader waar menig bedrijf een voorbeeld van kan nemen.
Ik had een fietsdrager besteld en deze was de volgende dag al geleverd in Duitsland. Vooral het op de hoogte houden van de status was erg goed.
Ik was bij venderbosch en werd prima geholpen door wilbert! Complimenten hiervoor! Vriendelijk en in voor een gezellig praatje!
Nette en snelle levering!
zeer snelle goede en betrouwbare service
wij zijn zeer goed en deskundig geholpen.
Nadat ik een auto had gekocht bij Venderbosch, kwamen er een aantal gebreken naar voren, deze zijn netjes verholpen.
Wij hebben recentelijk een 2e hands Audi A4 gekocht bij Auto Venderbosch en hebben een zeer kundige en goede service gehad. In eerste instantie gingen wij uit van de overige klanten die deze bovag dealer hebben aanbevolen en kan dit inmiddels onderschrijven. Een deskundige betrouwbare dealer waar prettig zaken mee valt te doen.
Ik kan u vertellen dat de kwaliteit en service van uw bedrijf prima is. Ik heb geen enkele op of aanmerking. Ik heb een prachtige auto bij u gekocht en ben prima geholpen door Luuk. Mijn complimenten!
Heb er een mooie auto kunnen kopen, ben netjes geholpen. Afspraken goed nagekomen en zelfs een bos bloemen erbij. Als of ik een nieuwe auto ging kopen, zo ben ik behandeld. Prettig dus, bedankt voor de service
Ik heb mijn auto erg makkelijk, snel en naar ieders tevredenheid via Auto Venderbosch kunnen verkopen. De auto stond al snel op hun eigen site en werd op marktplaats aangeboden. Vrijdagmiddag gebracht en maandag al verkocht. De samenwerking en het contact met Auto Venderbosch is uitstekend verlopen. Ik maak vaker gebruik van de diensten en service van Auto Venderbosch en zij doen hun naam zeker eer aan. Bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Erik
Bezoek was ivm de zomerbanden-wissel. Prima verlopen, lekkere koffie en zeer vriendelijke mensen. Werden direct geholpen en kregen kundig, serieus advies.
Venderbosch staat altijd voor je klaar. de mensen zijn vriendelijk en service gericht.
3 fietsdragers van Thule besteld en die zijn binnen de afgesproken termijn netjes, volledig en snel geleverd. Ook is de prijstelling goed en betaal je een schappelijke prijs. Bij een naavraag over de bestelling werd ik zeer correct tewoord gestaan. HiFiDump, chapeau.