Zaterdag besteld, dinsdag in huis....goeie prijs en goede levering!
Ik heb mijn bestelling geplaatst en was na 5 minuten al verzonden, nou een directe service en snellere service dan dit kan bijna niet. Ook paar mails gestuurd en kreeg gelijk en heel duidelijk een antwoord. Echt helemaal top!! Zeker een aanrader om hier te gaan bestellen voor iedereen!!
Door aanschaf van onze nieuwe Fiat Panda moesten we ook op zoek naar nieuwe winterbanden. Tegelijkertijd zochten we een mogelijkheid om onze oude set winterbanden in te ruilen. Venderbosch is weliswaar een eindje rijden vanaf Boxtel in Noord-Brabant, maar door de geweldige service de moeite meer dan waard. Winterbanden ingeruild, en zonder extra kosten zijn de nieuwe winterbanden direct en snel gemonteerd. Heel hartelijk dank!
Prima telefonisch contact. Correct teruggebeld. Afspraak per mail bevestigd. Goeie service.
Perfecte service en zeer klant vriendelijk
Voor het onderhoud van onze auto zijn ze altijd heel zorgvuldig, niet duur, ze doen erg hun best om ons tegemoet te komen in alles. Tot het thuisbrengen en de auto weer thuisbrengen aan toe!
Via internet een fietsendrager besteld. Zeer adequate aanpak van orderbevestiging, verzending etc. Compliment
Gisteren een Uebler x21 Nano gekocht. ik had de fietsendrager gisteren besteld en ik heb deze vandaag al thuis gekregen,helemaal super!! Niet geheel een verrassing want ik kreeg de heletijd netjes een E-mail met daarin een status update. En zag ook dat deze gisteren al verzonden was! De fietsendrager past perfect op mijn carbonnen race fiets en op de elektrische fiets van mijn vrouw! En dat allemaal voor de laatste prijs! Ik ben helemaal tevreden!
Uebler fietsdrager gekocht voor een mooie prijs. Prima uitleg en service gekregen.