4 sterren: goede service, goed behandeld

De verkoper was een uiterst prettige en communicatief goed onderlegde persoon. De afhandeling van de bestelling is correct en geheel volgens afspraak verlopen. Het lijkt mij een zeer betrouwbaar bedrijf

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk. Heb er een fietsdrager gekocht en er werd alle tijd genomen om me te leren deze te bevestigen en alle ins en outs te instrueren. Er werd goed en op een prettige manier afgestemd op waar ik behoefte aan had. Voelde me daardoor goed toegerust voor het toekomstig gebruik. Heb me in een dergelijke situatie niet vaak zo serieus genomen gevoeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 nieuwe banden gemonteerd en mijn automaat gespoeld. Auto rijd als nieuw en ik werd zeer gastvrij ontvangen. Super prijs kwaliteit verhouding

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wilde wat maten weten om te kijken of mijn racefiets goed op de Thule dakdrager zou passen, langsgereden bij Venderbosch en kon rustig de maten opnemen en heb direct 1 drager meegenomen, een 2e was helaas niet op voorraad, maar die heb ik toch betaald en hebben ze kostenloos nagestuurd. Bij exemplaar 2 ontbraken een paar onderdelen, en Thule kon dat niet snel oplossen, Venderbosch heeft de delen van een andere drager gehaald en opgestuurd. Prima service en ze doen wat ze beloven !!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een stekkerprobleempje met mijn fietsendrager- ca een jaar geleden gekocht-, werd opgelost door een monteur te sturen om hier bij mij thuis (ca 50 km van Halle) dat probleem te verhelpen! Dat noem ik nog eens service! Bravo!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto Venderbosch Totaal Service heb ik leren kennen als HIFIDUMP.nl. Ik heb bij hen een dakkoffer en dakdragers gekocht van Thule. Ik heb een afspraak gemaakt om mijn dakkogger zelf te komen ophalen zodat men mij nog even kon laten zien hoe e.e.a. werkte. Ik kan niet anders zeggen dat de hulp en service erg goed is. Roel heeft mij goed geholpen en alles laten zien hoe ik veilig de weg op kan. De eerste montage hebben we samen gedaan en ook dit is goed gevallen. Zonder moeite de 180 km weer teruggereden, maar wel met een veilig gevoel. Bedankt voor jullie hulp.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Contact (in het weekend, \'s avonds!), levering zoals beloofd op het aangekondigde tijdstip (!), product is compleet en onbeschadigd geleverd; ik ben jullie fan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een Uebler X 21S fietsendrager besteld. Kreeg dezelfde dag een telefoontje dat een snelle levering niet mogelijk was. Mij werd gevraagd wanneer ik deze fietsdrager nodig was en dat men er alles aan zou doen om voor die datum te leveren. Klantvriendelijk dat men even gebeld heeft. met vriendelijke groeten, Hendrik Met vriendelijke groeten Hendrik

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle afhandeling en keurige prijs.

2 sterren: slechter dan verwacht

dat moet nog blijken; we zitten middenin een aankoop - leverproces; beoordelen kan pas als ik mijn aanschaf in gebruik neem ; dus ook nog geen aanbevelingen

4 sterren: goede service, goed behandeld

betreft website bestelling, goede opvolging correcte behandeling en doen wat ze beloven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Middels de webshop enkele fietsdragers besteld die niet direct pasten. Alle moeite werd betracht om zorg te dragen voor de juiste adapters, hetgeen uiteindelijk is gelukt. Goed advies, snelle afhandeling, dus mijn complimenten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Andere reden

Geheel tevreden !!

• Service N.v.t.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vaker auto accessoires besteld bij dit bedrijf. Zeer goede service en en scherpe prijzen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onder het rijden kreeg ik autopech, ik belde naar Venderbosch wat ongeveer 6 km van mij vandaan was. Ze waren er met iets meer dan 10 minuten. Anderhalf uur later was ik weer onderweg. Heel klantvriendelijk behandeld en een heel vakkundig bedrijf. Helemaal super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettig! Wij stonden bij een auto te kijken. Toen kwam Luuk zich voorstellen en haalde de sleutel van de auto. Hij kon veel over dit model vertellen. En we konden meteen een proefrit maken. We waren meteen verkocht! Konden onze 2 auto\'s inruilen voor een eerlijke prijs. Eerlijk en oprecht bedrijf!! Vinden wij!!

Dorpsstraat 2

7025AD Halle