4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag de auto opgehaald die ik een week daarvoor heb gekocht. Kort samengevat: Eerlijke en directe handel voeren met goede realistische prijzen. Goede afspraken kunnen maken tav kleine aanpassingen aan de nieuw aangeschafte auto. Bij aflevering waren alle punten zoals afspraak afgewerkt. Verder een leuke ongedwongen sfeer en een prettige verkoper die gewoon zichzelf is. Ze nemen gewoon de tijd voor je en gaven me het gevoel dat ondanks dat ikzelf vanuit Groningen kwam toch als potentiele \"vaste\" klant behandeld werd. Ik kan iedereen aanraden om te kijken als ze iets hebben wat jullie zoeken. Je krijgt er geen spijt van. Oja, en nadat alle officiele zaken zoals overschrijven en betalen voorbij waren kregen we nog een bloemetje mee. IEts wat tegenwoordig bijna niet meer gedaan wordt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij eerste bestelling al meteen goed gevoel overgehouden. Had op 8 oktober \'n Pioneer DAB autoradio besteld. Kreeg binnen \'n uurtje of twee al de melding \"verzonden\", maar mistte mogelijkheid om bestelling te traceren, daar ik ook niet de precieze werkwijze van Auto Venderbosch wist. Nog dagje afgewacht en op 10 oktober rond middaguur mailtje gestuurd naar klantenservice. Werkelijk binnen 10 minuten reactie \"sorry meneer, we hebben hier foutje gemaakt met het sturen van traceerlink bij DHL\" en de melding \"uw radio komt eraan\". Even de inmiddels verstuurde traceerlink gebruikt en inderdaad , pakketje was onderweg. Ca 14.30 uur pakketje netjes afgeleverd. Kan ie zaterdag mooi ingebouwd worden...... Wilbert van Auto Venderbosch...................bedankt voor je reacties en eerste service. Top !!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uebler X21S Fietsendrager op Internet besteld en de 2 dagen later in huis. Snelle levering.

Vlotte service, klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op Marktplaats regelmatig aanbiedingen gezien met zeer aantrekkelijke prijzen. Afgelopen zondag telefonisch naar een Thule dakdrager geïnformeerd. Was op voorraad en stond al voor mij klaar bij het ophalen. Erg vriendelijk personeel. En prima koffie!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

zijn buitengewoon goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prima samenwerking met Auto venderbosch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk bedrijf met vriendelijk personeel. Jammer genoeg hebben ze mijn probleem met het lpg3 systeem niet kunnen oplossen. Kreeg zonder te vragen een leen auto mee. Wat betreft prijs/kwaliteit kan ik nog niets melden, omdat ik de rekening nog moet ontvangen, en ze mij niet konden vertellen wat het ongeveer ging kosten.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een prima bedrijf, na telefonisch contact te hebben gehad of de Thule 916 fietsendrager op voorraad was, direct besteld. Kreeg netjes direct mail terug dat de bestelling goed was doorgekomen en dat na telefonisch contact al gezegd was dat hij op voorraad was, en dat terwijl mijn telefoontje hooguit 4 minuten duurde. Super ik voelde me echt herkend. Verzending was zeer correct.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb een fietsendrager van het merk uebler X21s nano + tas via internet bij Auto Venderbosch Totaal Service (Hifi dump) gekocht. Scherpste prijs!!! Vriendelijk te woord gestaan en snelle levering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hallo ik had een thule fietsdrager besteld bij auto venderbosch . Nu was deze niet direct leverbaar. maar door de goede service had ik deze toch binnen 5 dagen in huis. Prima geregeld. ben zeer tevreden. Ad koolen valkenswaard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pracht bedrijf met gezellig en deskundig personeel. Ga zo door . Prijs tot dat de rekekening op de mat valt ( grapje )

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na de aanschaf van Thule dakdragers en koffer voor onze auto bleken deze veel lawaai te maken tijdens het rijden. Gelukkig kon ik kosteloos terug en is er gekeken naar het probleem. Hiervoor is echt veel tijd genomen en heeft Luuk Hendriksen alles op alles gezet om ons probleem van \"zingende\" dakdragers met succes op te lossen. Nogmaals ERG veel dank!!!

Dorpsstraat 2

7025AD Halle