Een heel goed bedrijf! Leuke ontvangst en omgang met de klant. Waar ik kan doe ik een aanbeveling voor dit bedrijf.
Goede service, vriendelijk, snel en prettige openingstijden
Het betreft een bestelling via uw webwinkel
Gemoedelijk, goed en staan altijd voor je klaar.
Goed en snel afgehandeld
Echt een super , super , super , super , superautobedrijf is dit zeg !!!!!!!!!
Fijn bedrag met goede service en kennis!
goed en vertrouwd bedrijf, zorgen altijd dat ik mobiel blijf klant is koning !!!!
Zeer vriendelijke ontvangst en we zijn correct behandeld. ook de afspraken zijn zeer goed nagekomen.
Buitengewoon vriendelijk en klantgericht.
Ik voel mij altijd welkom en uitstekende service!!
Bij uitpakken dakdragers bleek een klein onderdeel beschadigd. Een mailtje naar klantenservice en direct een nieuw onderdeel! Dus ook na de aankoop een prima service.