Fijne ervaring, voelt vertrouwd en betrouwbaar. Goede service en bereikbaarheid en de klant staat voorop.
Prima geholpen bij de aanschaf van een auto.
Top bedrijf! Uitstekende service! Een echte aanrader!
Test
Op een regenachtige zondag naar Halle gereden om een Uebler fietsendrager aan te schaffen. Ter plaatse zeer goed en erg vriendelijk geholpen. De oprijgoot voor de fietsendrager bleek niet direct leverbaar en zou worden nagestuurd. Ik ontving een telefoontje dat de gekozen oprijgoot niet snel leverbaar en kreeg een duurder exemplaar (zonder extra kosten) opgestuurd. Klasse!!
Deskundig en klantvriendelijk
goede service en snellle levereing
Afgelopen week een auto gekocht. Goed geholpen door Luuk. Vriendelijk, klantgericht en een correcte afhandeling. Super.
Hallo Luuk Mijn vrouw en ik dank u voor de vriendelijke en aangenaam welkom u en uw geweldig team ons zaterdagochtend geboekt. We hebben een zeer goede terugkeer in België en we kwamen om 16 uur 😛 Als u wilt, in de komende maanden kon ik u foto\'s van de renovatie van de fiets 😉 Met vriendelijke groet , Dominique
Goede en snelle service binnen 1 dag product geleverd, zeer tevreden.
Super snelle levering
Ontvangst was goed en correct. Goede afhandeling en uitleg van het geen wat er uitgevoerd was.
Kwam om een setje winterbanden te kopen, erg snelle service! Zonder afspraak maar de banden werden er gelijk op gezet. Topservice
Vriendelijke ontvangst en meedenken bij autoproblemen.
Zeer positief .Altijd vriendelijk, duidelijke uitleg van de werkzaamheden.
Goed, vriendelijk en behulpzaam
Meedenkend en servicegericht. Goede prijs -kwaliteit verhouding. Veel aandacht voor de klant. Flexibel.