Goede ervaring met dit bedrijf. Bij de aanschaf van een tweedehands auto.
goede samenwerking
Klantvriendelijk, deskundig en goede prijs/kwaliteit verhouding.
vaste garage voor ondhoud
Ik heb een zeer plezierige ervaring gehad met Auto Venderbosch. Ik had een fietsdrager gekocht die niet op mijn auto bleek te passen en zonder dralen mocht ik die terugsturen. Ik vond vooral de manier waarop dat ging bijzonder plezierig: \"Ze zeggen inderdaad wel dat-ie op een Polo past, maar dat klopt helemaal niet. Heb ik zelf ook wel eens aan de hand gehad. Stuur maar terug!\"
Zeer betrouwbaar
Target Blueye laten inbouwen, werd keurig uitgevoerd. ( Ik kon er op wachten )
super service, super prijzen en topmerken. En dan nog die echte gastvrijheid. Daar fiets je voor om met een nieuwe Thule fietsendrager van Venderbosch.
Goed en degelijk!
snel en precies!
Alles goed verlopen, snelle handeling en goede service. Bedankt daarvoor.
Ik was op zoek naar een goede fietsendrager en heb internet afgeschuimd en ontdekte Auto Venderbosch met een zeer goede prijs-kwaliteit aanbod. Tegelijk besteld en alles werd zo snel als een trein geleverd. Ik geef voor deze prestatie een 9.9 op 10
aankoop fietsendrager de beste prijs en snelle levering alles in uitstekende staat is al getest grt uit brugge
goed, open gezellig en gast vrij
Ontvangst prima,gastvrijheid goed service moet ik nog meemaken, maar voor de rest een goed bedrijf.
Het is goede garage met deskundige en vriendelijk personeel.
Topservice! Mijn dakdragers en fietsdrager werden keurig in elkaar gezet en op mijn verzoek ook op de auto gemonteerd omdat ik echt zeker wilde weten dat ze pasten. De focus op de klant is een voorbeeld voor de verkoop branche.
Kwaliteit producten voor een hele scherpe prijs en vooral klant vriendelijk service.
Niks dan goede ervaringen. Uiteindelijk een duurder product gekregen ivm niet op tijd kunnen leveren van originele bestelling. Dit is pas Service!!!