Fietsdrager besteld, snelle service en perfect afgeleverd.
Aanschaf dakkoffer, werd netjes gedemonstreerd en zelfs gemonteerd!!
Snelle en accurate verzending. Dank!
Altijd goede service!
Top Service! Actie - Reactie. Gewoon vriendelijk, oprecht en direct! Klant staat echt centraal!
Info evraagd over een Carkit, goede en uitgebreid veel info verkregen, dus die ook maar meteen besteld, probleem met microfoon, direct gebeld of ik iets fout had gedaan, ach, stuur m terug, zenden wij een nieuwe, dus dinsdags retour, had ik donderdag de nieuwe al... Geen gezeur, zeer snel opgelost en tevens nog vragen of het naar wens was.., echt wel...
Kwam er na 2 maanden achter dat de door mij bestelde fietsendrager niet paste. Na een telefoontje direct een passend model opgestuurden omgeruild. Super.
zeer goede service top
Wat een snelle servise.
Informatie en demonstratie van de Thule Velocompact 925 gevraagd. Deze zat nog in de verpakking en werd in elkaar gezet . Vervolgens werd de werking en gebruik gedemonstreerd. Hierna op de trekhaak gezet en verlichtingskabel nog met een strap ingekort en vastgezet. Geweldige service en vakkundig!
In juni 2015 bij deze garage een auto aangeschaft. Verkoper Luuk en zijn team zijn echt top; goed bereikbaar en snel antwoord, behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Ik geef met beoordelingen niet vaak een 10 maar voor Venderbosch maak ik graag een uitzondering.
Op zoek naar de Tomtom Rider 400 premium kwam ik via diverse sites terecht bij Hifidump. Anderen waren al positief over dit bedrijf en ook ik ben het nu. In een half uur was alles rond. Bestelling, bevestiging en afhandeling. Binnen 24 uur werd bevestigd dat de levering zou plaats vinden. En heel erg snel antwoord op vragen. Super.
Alleen maar lof! Er werd zelfs nog een keer telefonisch contact gezocht toen bleek dat een van de bestelde onderdelen toch niet op voorraad was en dat de verzending dus niet dezelfde dag, maar ..... één dag later zou gebeuren! Kennelijk gaat men ervan uit dat iedereen liefst gisteren nog de bestelling van vandaag had willen ontvangen. Dat hoort immers bij een consumptiemaatschappij als de onze, zo lijkt het althans.
Ideal betaling ING kwam niet op tijd door; Thule fietsdrager werd toch op dag van bestelling verzonden na email met copie Ideal betaling.
Anderhalf jaar geleden heb ik een Uebler fietsendrager gekocht. Deze is heel geschikt voor het vervoer van twee elektrische fietsen en bovendien compact en licht! Auto Venderbosch heeft mij al tweemaal snel en goed geholpen met het toezenden van een nieuw achterlicht (dat beschadigd was) en de sleuteltjes die ik kwijt was en die essentieel zijn bij de vergrendeling. Klasse!
Snelle levering. En goedkoper.
Fietsendrager Uebler via webshop op 2de Pinksterdag aangeschaft. Het tracking systeem gaf aan dat het 27-5 afgeleverd zou zijn, wat niet het geval was en \'ondertekend\' door een onbekende. Van der Bosch heeft direct actie ondernomen en indien er de dag erop geen levering zou plaatsvinden zouden zij zorgen voor een nieuwe levering, perfect! Was niet nodig, de dag erop werd de zending toch afgeleverd.
Top ervaring ! Gisterenmiddag een fietsdrager besteld, vandaag in huis ! Na de bestelling gelijk goed op de hoogte gehouden via de mail mbt tot de verzending. Al met al een dikke dikke voldoende.
Wij kwamen voor een Suzuki Jimny en zijn uitstekend geholpen door Luuk Hendriksen. Hij was voorkomend, hartelijk en nam alle tijd.
TomTom Rider 400 premium pack besteld, omdat deze bij dit bedrijf de goedkoopste prijs had die ik kon vinden. Binnen een uur werd ik opgebeld: men bedankte zich voor de bestelling en deelde mede dat het product vandaag nog verzonden zou worden, binnen 10 min. ontving ik een mail dat het product verzonden was. Ik heb veel online producten besteld, maar ben nog nooit zo snel en netjes geholpen. TOP!!!!
Ik was op zoek naar een tweedehands auto. Venderbosch heeft mij super geholpen! Zeer snelle service!
zeer snelle levering en volledig volgens de bestelling 100% tevreden. Zeer aan te bevelen webstore.