Ontzettend goed behandeld bij het aankopen van een nieuwe wagen.
Zeer positief. Goede uitleg. Persoonlijk.
Goed ontvangst, super service, en dat met een aankoop die niet heel interessant is voor een autobedrijf. Kom er graag een keer terug
betrouwbaar en klantvriendelijk
Zeer positief
Tot nu toe altijd goed. Houden zo!
Goede indruk van het bedrijf bij eerste bezoek, geweldig geholpen door verkoper Luuk. Je krijgt het gevoel dat ze alles uit de kast halen om een tevreden klant te krijgen en dat maken ze waar. Super.
Goede service en deskundigheid prima bedrijf.
Erg goed, klantvriendelijk en netheid van verkopers tot monteurs. Doen niet moeilijk = positief.
altijd correct en vlot in de ondersteuning
Ik heb een navigatie systeem via de webshop besteld. Goede en snelle levering. Toen bleek dat er iets niet voldeed werd dit ook snel weer hersteld.