Het personeel is zeer vriendelijk en service gericht, De service is perfect, dus Top.
Een bedrijf wat gewoon gebleven is, en die goede service verleend voor een sympathieke prijs.
Door de actieve behandeling van bedrijfsleider Luuk Hendriksen om mijn Nissan Maxima in te ruilen heb ik besloten om de VW Golf te kopen. e.e.a. tot volle tevredenheid.
Voor mij al meer dan 30 dertig een betrouwbaar adres, met grote vakkundigheid, uiterst klantvriendelijk en betrouwbaar.
Prettig, vriendelijk
Altijd een snelle en goede service!
Geweldige services! We werden vriendelijk en enthousiast ontvangen. We kregen een kop koffie van de verkoper Wilbert, die ons heeft geholpen met het passen van de fietsendrager op onze kogel. Echt een aanrader dit bedrijf.
ik heb totaal geen verstand van de auto, maar het vertrouwen dat ik in jullie heb, wordt niet beschaamd.
De graafschap, bedankt voor het kampioenschap! De schaal is weer in Eindhoven!
We worden netjes ontvangen en er word koffie of iets dergelijks Service is prima en worden goed voorgelicht Prima garage
Fietsendrager. Kwamen afspraken na (men zou bellen als fietsendrager binnen was), zeer gastvriendelijk en deskundig.
Auto Service Venderbosch vind ik erg klantvriendelijk.Maakt een efficiente indruk wat blijkt uit de snelle fakturering. Verder weinig poespas en recht door zee.
deskundig personeel, accuraat en zeer klantgericht!