Bedankt voor de mooie review Peter! Erg fijn dat je zo tevreden bent! Hartelijke groet, Luuk
Hartelijk bedankt beste Marc! Je krijgt een bijzonder mooie BMW ! Dank voor de opdracht! Groet Luuk
Hartelijk bedankt beste Pascalle! Super leuk om te lezen. We gaan de Hyundai mooi klaar maken voor je! Fijne dag en tot snel! Groetjes Luuk
Goedendag beste Piet! Hartelijk bedankt voor de review! Ja, soms hebben zelfs wij wel eens een vraagstukje waar we niet direct uitkomen. Maar wat u ook zegt, ook dit gaat lukken! Een fijne dag en nogmaals HARTELIJK dank voor uw komst! Groet Luuk
Hi Jeroen! Bedankt voor de review! Erg leuk en fijn om te lezen! Groet en een prettige dag, Luuk
Hi Filipe, Muito obrigado pela bela revisão! Bom ler que você experimentou isso como um negócio de 5 estrelas. Muito legal! Boa sorte com o Citroen Cactus em Portugal. Se você estiver perto de nossa empresa, não hesite em passar por aqui! Sinceramente, Luuk
Bedankt Richard Johan! Fijn dat je onze service goed ervaren hebt! Groet Luuk
Hartelijk dank Herman! Groet Luuk
Bedankt Carli! Wat een leuke review! Veel plezier met jullie auto! Groetjes Luuk
Hi Norbert! Wat een ontzettend mooie review! Hartelijk dank, hier worden we trots van!! Groeten Luuk
Bedankt Marco!! Groetjes Luuk
MEGA bedankt! Fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Luuk
Wat fijn Dirk! Hartelijk bedankt voor de mooie woorden en het prachtige cijfer! Groetjes Luuk
Hartelijk bedankt beste Bennie! Alvast heel veel plezier met de Toyota en doe de groeten aan Eef. Groet Luuk
Zo hoort het ook :) Groetjes Luuk
Whauw! Hartelijk bedankt voor de mooie woorden. Super fijn om te lezen! Doet ons goed! Vele groeten uit Halle, Luuk
Bedankt Stien! Daar doen we het voor. Een prachtig cijfer! DANK! Groet Luuk
Erg fijn dat u zo enthousiast en tevreden bent. Heel fijn! Dank! Groetjes Luuk