Er wordt echt naar je geluisterd

Ervaring is echt heel erg prettig. Zoals ik al aangaf in de opening van wordt er echt naar je geluisterd en dit resulteert in de juiste hulp.

Apk met kleine beurt

We hadden al goeie ervaring met Venderbosch. De auto voor de eerste keer voor een beurt met apk gebracht. Alles is netjes gecommuniceerd, en kreeg een nette leenauto mee. Ga zo door! Kom voor de volgende beurt zeker weer hier terug!

Super te vreden

Auto voor de jaarlijkse onderhouds beurt geweest alles weer goed en snel geregeld Toppers

Betrouwbaar en vakkundig

Ik kom er al jaren en Luuk helpt mij met al mijn vragen.

Snel en correct

Prima service en goede communicatie.

Topgarage, de klant staat op de eerste plaats

We hebben de garage een opdracht gegeven een specifieke auto te zoeken. Ze kwamen al snel met de perfecte kandidaat. Deze hebben ze vervolgens tot in de puntjes afgeleverd. Ook voor het onderhoud zitten we bij deze garage. We kunnen niet anders zeggen dan dat we echt super tevreden zijn over deze garage. De klant staat hier op de eerste plaats, dat maakt het vertrouwd. We willen niet anders.

Altijd meedenken met de klant

Topservice

Een betrouwbaar bedrijf met prettig personeel.

Inmiddels mijn derde auto bij dit bedrijf gekocht. Altijd probleemloos gereden in de auto’s. Mocht er iets zijn, dan werd dit perfect opgelost. Service en contact zijn super.

Geweldige service, die graag met je meedenkt.

Meerdere keren hier de auto's gekocht en altijd een hele fijne service!

Prettig bedrijf

Top ervaring Afspraken worden netjes gemaakt , en nagekomen. Alles voor 100 % duidelijk en helder.

Super vriendelijke medewerkers die meedenken en alle tijd nemen voor vragen.

Heel tevreden, ik blijf klant bij Venderbosch!!

Denken mee

Personeel is erg vriendelijk en geven heldere antwoorden op mijn vragen.

Super!

Goede service, afspraken goed nagekomen, kortom prima garage.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Ik heb bij Venderbosch mijn Porsche Macan gekocht zeer nette auto Terug geweest voor kleine reparaties (garantie) Zij hebben het zo goed mogelijk opgelost Ik ben tevreden en de leenauto was ook netjes geregeld dikke duim omhoog.

Helemaal top, service was ook helemaal goed.

Erg te vreden, fijne, vriendelijke en betrouwbare garage.

super

vlotte en nette service

Aan te bevelen

Netjes volgens afspraak geleverd

Snelle en professionele service!

En daar staat onze Kia Sportage 30km van huis met een olieplas eronder! Na een belletje met deze garage ging direct de eigen ophaalservice van start en werd de volgende dag de gebarstte olieslang bij de versnellingsbak vervangen. Prima te woord gestaan en prima service. Dank jullie wel!

Super geholpen

Vriendelijke en enthousiaste mensen. Weten wat ze doen, erg netjes

Dit jar lekker goedkoop

Dit jaar lekker goedkoop en goed meegedacht.

Zoals altijd, effectief onderhoud en in goed overleg

Men kent de klant en zijn/haar auto. Onderhoud en Follow-up altijd perfect door betrokken medewerkers.

Fantastisch!

Wat een service! Er wordt zelfs aan de portemonnee van de klant gedacht! Geen, naar deskundig oordeel, servicebeurt nodig! Dat is dan toch een meevaller voor de klant in kwestie!

Een prima bedrijf met vriendelijk personeel.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle