Fantastisch

Mijn vrouw en ik hebben een fantastische goede ervaring opgedaan met Venderbosch i.v.m. de aankoop van een hele mooie VW beetle cabrio die ook nog eens perfect werd afgeleverd. De auto stond met een grote rode strik op de motorkap te wachten op ons in de showroom. Het contact met Luuk (de eigenaar) hebben wij met veel plezier beleefd. Mijn vrouw en ik zijn perfect behandeld en houden daar hele plezierige herinneringen aan over.

Afgelopen week voor het eerst met mijn auto bij Venderbosch geweest. Venderbosch is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Super aardige mensen. Mijn auto is snel en vakkundig gerepareerd. Heel erg blij mee.

Super bedrijf, leuk contact en goed advies

Netjes geholpen, vragen een reeel bedrag

Onlangs een auto aangeschaft, meteen keurig geholpen en een proefrit kunnen maken. Verkoper deed uiteindelijk een reeel voorstel en zo tot een deal gekomen.

Prima service en vriendelijk personeel.

goede service, en goede vakmensen.

een goed en betrouwbaar bedrijf

Ik ben diverse keren bij Venderbosch geweest voor diverse aanschaffingen en het bedrijf is prima voor de klanten. Je wordt er op een prettige manier behandeld.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Recent een mooie Hyundai gekocht. Het is een fijn en eerlijk bedrijf!

wederom prima gehoplen

Soepel proces en betrouwbare service.

Soepel proces en betrouwbare service. Mijn winterbanden werden snel en efficiënt vervangen door zomerbanden.

Zeer klantvriendelijk en servicegericht.

Persoonlijke benadering.

Prettig bedrijf

Goed geholpen en fijne service!

Top garage met hoge service

Wij komen bij deze garage al enige jaren met volle tevredenheid, alles is bespreekbaar en er is veel mogelijk. Voor zowel voor onderhoud of een nieuwe aanschaf komen wij hier als een tevreden klant. En afgelopen week onze "nieuwe" auto hier weer gekocht.

Gewoon een super goed en leuk bedrijf !

Perfecte aflevering met alle aandacht voor de X3 hybride!

Prima geregeld!

Erg blij met hoe het allemaal gelopen/geregeld is.

UITSTEKEND

PRETTIGE ONTVANGST DUIDELIJKE UITLEG OVER KOSTEN SNELLE SERVICE.

Aanrader

Hele fijne ervaring gehad Venderbosch! Goede adviezen en denken met je mee. Aanrader!

Uitstekend !

Nadat mijn auto kapot was gegaan op zaterdag en de anwb mij bij de garage heeft gebracht, ben ik dinsdag direct gebeld met een diagnose en vrijdag heb ik mijn auto weer kunnen ophalen. Top service en vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader. Niet te duur en geen steken achteraf. Super bedankt!

als vanouds prima service

een vertrouwd adres voor je auto

Zeer goede indruk, denken echt mee.

Zeer goed ontvangen, goede uitleg. Mooie auto's.

Heel fijn bedrijf met een top service

Onderhouden ons wagenpark en zorgen dat wij altijd veilig onderweg naar onze klanten kunnen blijven gaan. Helpen ons uit de brand waar nodig.

Goed geïnformeerd over problemen afmelding APK

Alle medewerkers tot en met Directie zijn betrokken, servicegericht, en behulpzaam.

Zeer behulpzaam en een prima service

Vlak voor een buitenlandse reis kwamen er uitlaatgassen het interieur in; voor de reparatie werd er snel tijd gemaakt. Zelfs toen op een zaterdag de multiriem het begaf, was deze op de maandag al vervangen; kortom een prima service.

Doen wat ze beloven. Service is goed.

Ik heb hier een auto gekocht. Die werd volgens afspraak keurig in orde gemaakt en in nette staat afgeleverd.

Fijne communicatie en duidelijkheid!

Ik heb mijn ervaring met Venderbosch als zeer prettige ervaring ervaren, alles was heel duidelijk en netjes.

Zeer vriendelijk personeel.

Netje behandeld. Kwamen de afspraken die wij hadden gemaakt helemaal na. Super!!!!!!!

Dorpsstraat 2

7025AD Halle