Super!

Ik ben erg goed geholpen iedereen is vriendelijk en professioneel!

Vrijdag middag lekke band, velg gebracht omdat ze om de hoek zitten en eigen merkdealer verder weg zit, gat te groot voor prop, nieuwe band model niet op voorraad. zaterdag ochtend nieuwe band erop en klaar.

Top ervaring voor 2e keer.

Erg goed geholpen.

wij zjin zeer tevreden.

wij zijn zeer tevreden

De service is uitstekend!

Fijn autobedrijf die oog heeft voor zijn klanten.

Fijn en snel geholpen

Reparatie snel en goed uitgevoerd . Prima op de hoogte gehouden .

Uitstekend en zeer service gericht!

Professionele begeleiding met een hoog servicegehalte.

Gastvrij en duidelijk

Een mooie ford fiesta gekocht bij deze dealer, de auto was zoals geadverteerd en alles ging op rolletjes.

Heel fijn om bij jullie een auto te kopen

Goed betrouwbaar adres

top garage!

Zoals altijd top! je krijgt ff een belletje over de uit te voeren reparatie . Er wordt overlegd en je wordt gezien als klant. Altijd goeie sfeer daar.

Komen na wat ze beloven

Prettig zaken doen met venderbosch

Zeer positief

Goed contact met de klant en goede werkzaamheden verricht.

goede service

prima service

Uitstekende kwalitatieve service

Mijn ervaringen met garage Venderbosch zijn door de jaren heen altijd positief. Het zijn echte vakmensen die weten waarover ze het hebben, je wordt altijd goed geholpen, ze zijn vriendelijk en het voelt heel gedegen, betrouwbaar.

Zeer klantvriendelijk personeel

Ik ben op een zeer klantvriendelijke manier geholpen. Goede uitleg wat er gedaan is. Factuur doorgenomen. Kortom Auto Venderbosch is een grote aanrader.

Vriendelijk en goed service

Vriendelijk en netjes vlot geholpen . Aankoop en montage van een trekhaak

Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Ga zo door.

Fantastisch!

Goede service!

Fijne garage met Top verkopers

Na even weggeweest te zijn door foute keuze van auto , heeft Luuk voor de derde keer een fijne auto voor ons weten te vinden , helemaal top toch !!!! Nogmaals dank je wel Luuk ...

Zoals altijd duidelijke afspraken. En er wordt goed gecommuniceerd als er iets wordt geconstateerd wat extra kosten met zich mee brengt. En dat ervaren wij als prettig. Niet de kosten, maar de communicatie.

Super!

Zeer klantvriendelijk, kundig en snel: een absolute aanrader.

Uitstekende service

Uitstekende service!

Wat een fijne garage met Topservice!

Garage Venderbosch zit 35 minuten rijden bij mij vandaan. Dat vind ik hun enige nadeel. Ze bieden hele sterke service en garantie. Echt alles wordt met een glimlach vakkundig opgelost. Aan de balie zit Mischa, die heel snel diagnostiseert wat het probleem is en goed meedenkt. Echt een Topbedrijf!

Prima bedrijf!

Zeer enthousiast personeel, goed advies

Dorpsstraat 2

7025AD Halle