Absoluut een aanrader.
Mijn auto was toe aan vervanging. Ik heb zelf uitgebreid gezocht naar een auto met de gewenste specificaties, maar kwam daarbij steeds uit in Duitsland. Wat mij echter tegenhield, was de onzekerheid over de totale kosten om de auto rijklaar in Nederland te krijgen. Daarnaast vond ik het risico te groot om zelf een auto in het buitenland aan te schaffen.
Daarom heb ik Venderbosch benaderd met de vraag of zij mij konden helpen bij het zoeken naar een geschikte auto. Vanaf het eerste contact ben ik zeer goed geholpen en geadviseerd door verkoper Robin Te Mebel. Robin dacht actief mee en kwam zelf met interessante opties, naast de auto’s die ik zelf had gevonden. Hij gaf daarbij eerlijk en deskundig advies over welke auto’s wel of niet verstandig waren om aan te schaffen, onder andere vanwege schadeverleden, het aantal vorige eigenaren en andere belangrijke aandachtspunten.
Uiteindelijk hebben we samen een auto geselecteerd. Tijdens het gehele proces hield Robin mij uitstekend op de hoogte en gaf hij tijdig aan wat er van mij verwacht werd om alles soepel te laten verlopen. De communicatie was duidelijk, transparant en prettig.
Als extra service heeft Robin de auto zelfs bij mij thuis afgeleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden over het hele traject. Mijn ervaring is dat Venderbosch en Robin meer hebben geleverd dan ik vooraf had verwacht. Absoluut een aanrader.