Denkt mee! Doet eerlijk zaken!

Verstand van zaken

Zeer goed bedrijf , ik kwam met een storing langs , en meneer nam de tijd, heeft het probleem snel verholpen.

Goed en snel!

Dank!

Snel en correct behandeld

Afspraak gemaakt snel en goed afgehandeld goed op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren grote klasse

Top service !!

Goede prijs kwaliteit, kennis van zaken.

Goeie service

Vakwerk

Goede service!

Al jaren mijn auto's daar in onderhoud.

Vriendelijk, vakkundig en vertrouwd

Al jaren mijn vertrouwde garage bedrijf.

Fijn geholpen

Goed bedrijf goeie service en scherpe prijs

Mijn partner stond met pech en wij hebben Lokhorst gebeld. (Zijn ook Volvo rijder en daar al klant voor onderhoud) hebben netjes op lokatie geholpen en service verleend!

We waren erg druk en de lamp werd thuis vervangen

Aanrader!

Garage Lokhorst kan ik zeker aanbevelen. Een ander garagebedrijf had flinke steken laten vallen bij het onderhoud van onze Volvo V70. Autobedrijf Lokhorst heeft het probleem keurig opgelost en heeft gezocht totdat de echte oorzaak duidelijk was. Prettig in de communicatie en afstemming.

Zeer aan te bevelen autobedrijf.

Autobedrijf Lokhorst is een meer dan prima adres voor onderhoud en reparaties aan je auto. Ik ben, net als velen, al jaren een tevreden klant. Vakbekwaamheid en klantgerichte service zijn top.

Zeer klantvriendelijk en kundig garagebedrijf

Auto gebracht voor beurt en APK Duidelijke uitleg over de verrichtte werkzaamheden en gebruikte onderdelen. Bovendien werd de auto ook nog eens brandschoon gewassen afgeleverd.

Zeer vakkundig en behulpzaam

Kom hier erg graag, een echte garage met echte vakmensen.

Vertrouwd vakmanschap

Eerlijk verhaal, betrokken, zeer vakkundig en tegen een redelijke prijs. Al jaren een tevreden klant.

Top en een aanrader

Goede service en zeer vriendelijk!

Henk is klantvriendelijk en geeft het juiste advies. Geen verborgen agenda.

Top !!

Alles naar wens gedaan, en in goed overleg

Helemaal top!

Alle afspraken worden altijd nagekomen

Ik kwam tussendoor voor een lampje en tijdens het praten de olie nagekeken. Dit werd direct uitgevoerd. Vriendelijke personeel.

Goed vakmanschap

Heel tevreden over het service

Prima bedrijf

Prettig snel geholpen goede service

Top bedrijf. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Diverse reparaties laten doen / apk keuringen over diverse jaren. Fijn bedrijf.

Installatieweg 4

8263BS Kampen