'no-nonsense' service

Service uitgevoerd volgens afspraak. Denkt mee. Prettig contact.

Mijn ervaring: zoals altijd prima!

Deskundig en prettig in de omgang.

Betrouwbaar in een onbetrouwbare wereld…

Een werkplaats met een ‘hart’ voor klant en auto.

Betrouwbaar en de auto is in goede handen

Mijn ervaring is dat ik vertrouwen heb in Henk en zijn team. De auto is in kundige handen en je krijgt een eerlijk verhaal en prijs. Fijn dat je met je Volvo bij een Volvo specialist terecht kan.

Top bedrijf

Al weer jaren klant uitstekende service én betaalbare prijzen,en goede vaklui in dienst.

uitstekende service en verstand van zaken

Al jarenlang uitstekende service en onderhoud

Perfecte kundige service, doet wat ze zeggen

Ook voor aanhangwagen onderhoud kunnen wij hier goed terecht!

Altijd netjes en correct

Henk doet wat hij moet doen

Service hoog in het vaandel

Goede ervaringen, klantgericht en pragmatisch.

No nonsens garage

Top bedrijf

Altijd goed en deskundig. En er is veel mogelijk

Altijd goed

UITSTEKEND

VOORTREFFELIJKE SERVICE EN KLANTVRIENDELIJKHEID.

Professioneel en persoonlijk

Goede ervaring, Naar goede ervaring van mijn vader en zijn vriendin ben ik naar Lokhorst gegaan voor de APK. Ik kon er op korte termijn terecht en had ondanks een aantal (te verwachten met een wat oudere auto) reparatie puntjes mijn auto netjes dezelfde dag nog weer terug. Desbetreffende reparatie punten zijn netjes doorgesproken en uitgelegd. Het is duidelijk dat er kundig word gewerkt en dit was ook terug te horen in de uitleg over de reparaties. Ik ben dik tevreden en zal zeker weer terugkomen bij Lokhorst.

Denkt met je mee

Snel en goed geholpen

Melding dat het dimlicht defect was. Geveld en kon gelijk langskomen.

Altijd tevreden...

V70 V50 V40 en een A4 in onderhoud bij hem, van huishouden met 2 uit huis wonende dochters. Maar we zijn altijd tevreden. Meer dan klantvriendelijk, goede service en top werk!

Goede service en vakmanschap in persoonlijk jasje!

Aanrader voor Volvo eigenaren.

Goede en duidelijke service

Niks op aan te merken altijd transparant en een passie voor zijn vak

Prima service, vriendelijk bedrijf, correcte behandeling

Goede service, keurig bedrijf, onderhoudsbeurt prima uitgevoerd en volgens afspraak.

Goeie dienstverlening

Goed geholpen, vriendelijke mensen.

Pech onderweg van Nijmegen naar Friesland.

Pech onderweg van Nijmegen naar Friesland met de baby achterin. Abs melding Anti Slip plotseling in beeld en een klein opmerkelijke inhouding van de moter V50. In de buurt van Kampen onderweg direct gezocht naar een Volvo specialist om verdere remproblemen uit te sluiten. Na een korte zoektocht kwamen we uit bij Volvo Lokhorst. Na een korte uitleg van de situatie werd ik direct super aardig geholpen en werd direct de V50 uitgelezen en een bekend As probleem uitgesloten. Als snel werd duidelijk na een proefrit met de computer erop dat een Abs sensor links kapot was gegaan, deze sensor zat muurvast. Een nieuwe sensor kon binnen het uur vervangen worden werd vooraf medegedeeld. Onderdeel kwam nog zelfs uit Hattem. Al met al super dat dit zo snel opgelost kon worden. We zijn goed aangekomen in Friesland. Iemand die het onderweg probleem heeft begrepen. Dank.

Perfecte en persoonlijke service!

Perfecte en persoonlijke service!

Gewoon Goed

Goeie service. Eerlijk en eerlijke prijs

In een woord uitstekend!

Klant vriendelijk, zeer behulpzaam en zeer goede service natuurlijk

Installatieweg 4

8263BS Kampen