Bij Lokhorst ben je klaar als alle puntjes op de i worden gezet. Klant is daar altijd de koning.

Bij autobedrijf Lokhorst wordt je goed geholpen. Wordt er naar je geluisterd. Klant staat voorop. Alle puntjes worden op de i gezet.

Fijne service

Ik kan altijd van ze op aan. Geven uitstekende service en zijn professioneel.

Als vanouds weer perfect geholpen!

Service zoals het hoort!

Zeer deskundig en buitengewoon dienstverlenend

Zeer goed en deskundig bedrijf ! Eerlijke calculatie van kosten. Zeer aan te bevelen

Vakkundig

Fijne service!

We kunnen altijd terecht met vragen, reparaties gaan vlot en in overleg. Tarieven redelijk. Wij zijn blij met garage Lokhorst

Zeer prettig

Onze ervaring bij Lokhorst bevalt al jaren heel goed

Bij Henk is de klant geen koning maar keizer.

Ik weet niet van een autobedrijf waar je beter terecht kan dan bij autobedrijf Lokhorst. Klantvriendelijkheid, deskundigheid, schappelijke prijzen, alles staat op zeer hoog niveau.

Altijd snel en behulpzaam

Prettige sfeer, snel en vakkundig geholpen.

Wederom dik tevreden

Na aankoop van mijn Volkswagen uit 2008 in mei dit jaar was ik toch wel benieuwd of ik een goede koop had gedaan. Hierom had ik een afspraak gemaakt voor een inspectie bij Lokhorst. Na een kop koffie heeft Henk een uitvoerige inspectie uitgevoerd aan de golf, hieruit bleek dat de auto in prima staat is. Enkel met een aantal kleine opmerkingen (die Henk mij nog heeft toegelicht en laten zien) welke voor het mooie nog aangepakt kunnen worden. Bedankt voor de fijne service en tot de volgende keer!

Zeer terzakekundig bedrijf vooral op het gebied van Volvo.

Goede service en veel kennis van zaken.

Echt altijd service op en top!

We zijn verhuisd van 23 km afstand naar 81 km. Maar door de prettige en kundige samenwerking blijven we hier met 4 auto's in onderhoud!

Echt altijd service op en top!

Prima bedrijf, komen de afspraken na.

Prima bedrijf, komen de afspraken na.

Uitstekende vakman, duidelijke communicatie, goede service.

Heel goed geholpen zoals wij van deze vakman en collega's gewend zijn. Een aanrader voor iedere Volvo-liefhebber.

Goed gedaan, maar de prijs viel tegen

Fantastisch dat de auto werd opgehaald en teruggebracht. APK, bandenwisselen en kleine reparaties goed uitgevoerd. Ruim 600 euro was pitting.

Altijd bereid tot service, echt super

Storing? Garage Lokhorst maakt altijd tijd vrij om service te verlenen

Betrouwbaar, oog voor detail maar ook voor het geheel!

Fijne garage, waar je na afloop van een beurt écht het gevoel hebt dat alles even nagelopen is.

goede volvo garage

mijn volvo weer gekeurd en kleine reparatie met als resutaat goed gekeurd!

No nonsense en vakkundig

Ik werd goed geholpen door de firma Lokhorst. Na de onderhoudsbeurt werd de auto keurig gewassen aan mij opgeleverd, uitstekende service.

Goed geholpen

Afspraak is goed afgehandeld en een tussen door opgeven van extra kosten dat is een groot pluspunt weet je waar je aan je toe bent voor herhaling vatbaar

Fantastisch en professioneel

Mijn auto hier 's ochtends weggebracht voor de APK en binnen no-time was ik weer onderweg. Erg professioneel en vakbekwaam personeel! Tevens, een goede bak koffie aangeboden gekregen. Vriendelijk en waar voor je geld! Dikke aanrader!

Plezierige mensen ,prima monteurs, snel geholpen ,goede sfeer laagdrempelige garage .En ook nog niet te duur dus top.

Installatieweg 4

8263BS Kampen