Deskundige garage

Ik ben plezierig geholpen bij Lokhorst. Hier werken vakmensen met aandacht voor de klant en de auto.

Henk is een meedenkende, gepassioneerde vakman. Laagdrempelig en iedereen is altijd welkom.

Fijn bedrijf

Vakkundig, snel, alles in overleg en niet duur.

Betrouwbare garage!

Altijd keurig netjes en transparant geholpen

Professionele service

Ik kom al jaren bij Henk met altijd een positieve ervaring als resultaat. Henk is een professional en heeft veel kennis. Mijn auto is weer goed onderhouden en ik kan veilig de weg op. Dankjewel!

Goede service, fijn e mensen

Goed!

Gewoon zoals het hoort!

Altijd zoals besproken. Goede communicatie en eerlijk advies.

Prima bedrijf

Gewoon goed. wassen zonder krassen.

Betrouwbaar

Onze ervaring met Lokhorst is zeer goed vriendelijke personeel!! Kom al jaren bij hun.

Prima bedrijf, snelle service

Prima bedrijf, snelle service

Super service en vriendelijk

Zoals de titel zegt En hij probeert het betaalbaar te houden Wat mij betreft het beste autobedrijf in de buurt

Fantastisch...

....

Zeer vriendelijk en vakkunig!

Echte vakmensen bij deze garage, ze weten zeer goed wat ze doen, en kennen elke Volvo als hun binnenzak naar mijn idee. Er word goed de tijd voor jou en de wagen genomen

Een echte Volvo expert! En zeer klant vriendelijk!

Klantvriendelijk , deskundig en vertrouwd.

Bedrijf denkt mee, komt afspraken na en heeft verstand van zaken.

Heel betrouwbaar en persoonlijk

Ik word altijd thuisgebracht, ik kan altijd komen als ik een probleem heb en word dan heel prettig geholpen. Een fijn gevoel dat er een betrouwbare garage is, waar ik altijd terecht kan.

Geweldige Volvo kenner

Grote deskundigheid van Volvo's. Goed vakmanschap voor een goede prijs.

vakwerk

Terzake kundig

Al jaren klant tot volle tevredenheid

Betrouwbaar & goede service

Mijn ervaring is altijd positief. Het is een betrouwbaar bedrijf, ze hebben een goede service en onverwachte reparaties gaan altijd in overleg!

goede service

vriendelijk personeel

Ervaren mensen, prettig contact, uitstekende service.

Een fijn, kleinschalig bedrijf met ervaren mensen. Prettig contact en goede service. Ik kreeg mijn auto na bandenwissel en APK zefs gewassen terug!

goetwerk

Hebben het onderhoud en de APK weer naar tevredenheid afgehandeld voor reparatie even telefonisch contact gehad

Prima zaak

Goede service staan altijd voor je klaar

Goed, duidelijke afspraken en prima service

Installatieweg 4

8263BS Kampen