Betrouwbaar!

Deskundig en betrouwbaar

Voor de eerste keer bij autobedrijf Lokhorst geweest i.v.m. onderhoid Volvo. Kan niet anders zeggen dan zeer positief te zijn. Je wordt niet onnodig op kosten gejaagd en wat men doet is kwalitatief erg goed. Dik tevreden.

Prima mensen

Goede service vakmensen

Graag zou ik niet elke keer na een bezoek aan de werkplaats geconfronteerd willen worden met een tevredenheidsonderzoek en vervolgens na enkele dagen een herinnering. Heb wel wat anders te doen. Ook dit mailadres alleen gebruiken voor facturen. Voor correspondentie kan dit naar [email protected]

Zeer goede service en een vakspecialist.

Zeer goede service met verstand van zaken. Niets wordt onnodig vervangen. Kijken naar wat de auto in totaal nodig heeft, voor een APK alsmede bij een grote beurt. Alleen originele onderdelen en een schappelijke prijs. Goed onderhoud met passie voor het vak verricht en vriendelijke mensen. Kijken met aandacht goed naar de auto en weten wat ze doen. Zeer tevreden en een vaste klant.

Vriendelijk en kundige mensen

Zeer vakkundige mensen die mij goed geholpen hebben .

Aandachtsvol

Betrokken en gekwalificeerd

Snel en vakbekwaam

Binnen een aantal werkdagen kon ik terecht bij Autobedrijf Lokhorst. Vakmannen aan het werk! Zeer aan te bevelen.

Al jaren lang een betrouwbare partner voor het onderhoud aan mijn V70

Heel goede service en goed vakwerk.

Fijne garage met gespecialiseerde monteurs.

Ik kom alweer 25 jaar bij dit bedrijf. Altijd wordt ik netjes geholpen en krijg ik advies als ik daarom vraag. De werknemers zijn vriendelijk, behulpzaam betrouwbaar en deskundig. Je kunt ook zonder afspraak bij dit bedrijf terecht als je een probleem hebt onverwachts. Daarom kom ik hier graag met mijn Volvo. (Andere merken zijn ook welkom).

Zeer klantgericht en klantvriendelijk!

Ook deze keer weer een geweldige service! Zonder afspraak werd ik geholpen en werd het probleem opgelost!

Vakkundig en snel.

Fijn geholpen door deze autogarage.

Duidelijke afspraken, en alles naar wens uitgevoerd.

Prettige gesprekken. Men was heel gemotiveerd.

Altijd luisterend, open en eerlijk.

Elke keer weer constateer ik dat Henk werkt volgens de bekende principes; open en eerlijk - duidelijk zijn en verder kijken dan je neus lang is. Hierdoor weet ik dat ik met een gerust hart mijn auto daar kan achterlaten voor inspectie reparatie of wat dan ook. Kortom: Top!!

Top service

Top service zoals altijd!

Topservice

Topservice

Vakwerk

Het team van Lokhorst heeft onze youngtimer weer nieuw leven in geblazen.

Prima bedrijf goede service

Ze staan altijd voor je klaar

prima, snelle service

Wordt snel, vriendelijk en adequaat geholpen zonder poespas

Eerlijke garage

Volvo specialist in hart en nieren. Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Dit bedrijf kan als voorbeeld dienen voor veel andere bedrijven

Prima voor elkaar weer.

Auto is 's morgens opgehaald en aan het eind van de dag weer teruggekomen. Alles dik voor elkaar.

Deskundig en betrouwbaar bedrijf

Al jaren is mijn auto in onderhoud bij autobedrijf Lokhorst. Ik ben zeer tevreden. Het is een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Auto heeft weer een onderhoudsbeurt gehad waarbij de banden zijn vervangen en wat andere puntjes nagekeken zijn.

Prima een probleem opgelost

Installatieweg 4