Vakmensen met hart voor hun werk en klanten

Duidelijke afspraken, vakkennis, klantvriendelijk en service

Helemaal super

Deskundige mensen die je snel willen helpen tegen redelijke kosten.

Fijn geholpen, goed overleg gehad, duidelijk uitgelegd en een hele schappelijke rekening!

Er word gedaan wat van te voren is afgesproken.

Altijd goed!

Ik kom al jaren met mijn Volvo bij Lokhorst. Altijd perfect en kundig geholpen.

Service gericht

Goede service,vriendelijk personeel en kennis van de Volvo

Zeer goede en snelle service

Top geholpen. We hadden vlak voor de vakantie een probleempje met airco van onze Ford. We konden -ondanks de drukte bij ze- er nog even snel tussendoor. Airco nagekeken, o-ring en drukventieltje vervangen en daarna weer koudevloeistof bijgevuld. Tevens een beetje koelvloeistof bijgevuld omdat ‘ie wat onder niveau stond En dat alles voor een heel nette prijs.

Geweldige service

De auto reed weer als nieuw en ik kreeg ook goed advies. Heel blij met deze garage.

Topbedrijf

Aardige en kundige mensen, die je graag willen helpen.

Vriendelijk, serieus en professioneel !

Vriendelijk, serieus en professioneel !

Goede service, afspraken en kwaliteit

Hele goede garage.

Ik kom al 28 jaar bij deze garage. Eigenaar biedt goede service en onderhoud. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.

Zeer goede service en indrukwekkend veel kennis.

Onze Volvo V70 had een hoop liefde nodig, en dat is meer dan gelukt. Ook met de kosten waren zij zeer coulant voor de berg werk die er verzet is.

Zomer check gedaan voor onze vakantie naar Kroatië. Super goed geholpen en auto netjes alles nagekeken en gemaakt wat moest. Super goed geholpen. Super nette factuur

geweldige service

geweldige service en een garage waar men enorm veel verstand heeft van Volvo's. Eerlijk en betrouwbaar advies. ik blijf hier nog jaren een trouwe klant

Goede service en betrouwbaar!

Goede service en betrouwbaar

Zeer snel geholpen met mijn reparatie vraag ondanks het feit dat ik hier geen klant ben

Zeer snel geholpen met mijn reparatie vraag ondanks dat ik hier geen klant ben toppie geregeld

Zeer tevreden!!!

Wij zijn zeer tevreden over Lokhorst!!!! Zeer vriendelijk en altijd hulpvaardig!!!!

een ervaren persoon die uitstekend werk levert voor een Redelijke prijs.De keren dat ik er ben geweest was prettig En gaf mij een goed gevoel.

Hele fijne en eerlijke garage

Je word snel en goed geholpen, ze denken goed met jou en je portemonnee mee. Ik kom hier elk jaar voor de APK en blijf dit ook zeker elk jaar doen.

Supersnelle reparatie ondanks een overvolle kalender

Stipt en correct als altijd.

Lokhorst denkt met je mee!

Vandaag is er een nieuwe dynamo in mijn Volvo V70 (bouwjaar 1998) geplaatst. Henk heeft de auto bij mij thuis opgehaald nadat de accu 6 uur aan de stroom heeft gelegen. De reparatie is goed uitgevoerd. Dat ik al 39 jaar klant ben bij Lokhorst, dat zegt genoeg. Een betrouwbaar, klantvriendelijk en transparant bedrijf. Jos Diesveld

Eerlijk en professioneel!

Een hele goede specialist die mee denkt met de klant, is eerlijk en geeft duidelijk advies.

heel goed

Ik word goed geholpen altijd

Installatieweg 4

8263BS Kampen