Kundig, vriendelijk, klantgericht

De koplamp van een V60 had het begeven met een redelijk vage foutmelding. Niet fijn in deze donkere dagen... Lokhorst gebeld en we konden meteen terecht. In plaats van de unit direct te vervangen (€ 1.000+) werd het probleem met de elektronica in de lamp opgelost. De lamp thuis laten ontwasemen waarna Lokhorst hem kon afkitten. Probleem verholpen. Lokhorst is een aanrader!

Goede service en goed advies voor later onderhoud

Goed overleg over nog uit te voeren werkzaamheden.

Zeer goede service

Fijne service, goed contact.

Topgarage

Vakkundig en vriendelijk personeel

Snelle en goede service

Ik blijf onverminderd tevreden over garage Lokhorst!

Goed geholpen

APK en beurt in dag geregeld, fijn contact!

Zeer klantvriendelijk en kennis

Uitzonderlijk hulpvaardig

Word altijd bijzonder vriendelijk en snel geholpen

Vakkundig, vriendelijk en heel betrouwbaar

Henk is een hele goede vakman, vriendelijk, enorm behulpzaam en meedenkend. Hij is betrouwbaar en helemaal niet duur. Iemand om je Volvo met een gerust hart aan toe te vertrouwen!

Elke keer weer prima, goede service!

Nu een aantal ervaringen gehad en die zijn elke keer weer prima! Uitstekende kwaliteit service wordt er geboden.

Super behulpzaam en snelle service

Probleem met de auto direct aangepakt en opgelost!

Vakmensen met hart voor hun werk en klanten

Duidelijke afspraken, vakkennis, klantvriendelijk en service

Helemaal super

Deskundige mensen die je snel willen helpen tegen redelijke kosten.

Fijn geholpen, goed overleg gehad, duidelijk uitgelegd en een hele schappelijke rekening!

Er word gedaan wat van te voren is afgesproken.

Altijd goed!

Ik kom al jaren met mijn Volvo bij Lokhorst. Altijd perfect en kundig geholpen.

Service gericht

Goede service,vriendelijk personeel en kennis van de Volvo

Zeer goede en snelle service

Top geholpen. We hadden vlak voor de vakantie een probleempje met airco van onze Ford. We konden -ondanks de drukte bij ze- er nog even snel tussendoor. Airco nagekeken, o-ring en drukventieltje vervangen en daarna weer koudevloeistof bijgevuld. Tevens een beetje koelvloeistof bijgevuld omdat ‘ie wat onder niveau stond En dat alles voor een heel nette prijs.

Geweldige service

De auto reed weer als nieuw en ik kreeg ook goed advies. Heel blij met deze garage.

Topbedrijf

Aardige en kundige mensen, die je graag willen helpen.

Vriendelijk, serieus en professioneel !

Vriendelijk, serieus en professioneel !

Goede service, afspraken en kwaliteit

Hele goede garage.

Ik kom al 28 jaar bij deze garage. Eigenaar biedt goede service en onderhoud. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.

Zeer goede service en indrukwekkend veel kennis.

Onze Volvo V70 had een hoop liefde nodig, en dat is meer dan gelukt. Ook met de kosten waren zij zeer coulant voor de berg werk die er verzet is.

Zomer check gedaan voor onze vakantie naar Kroatië. Super goed geholpen en auto netjes alles nagekeken en gemaakt wat moest. Super goed geholpen. Super nette factuur

Installatieweg 4

8263BS Kampen