ik ben snel en correct geholpen

een bezoek aan de garage voorspelt nooit veel goeds maar het was nodig en ik ben gelukkig snel en correct geholpen en de kosten vielen mee, dus ..........

Prima garage nette en vlotte service

Prettige garage en service tegen een redelijke prijs

vriendelijk, snel en niet duur.

Altijd meedenken. Sven en Daan zijn zeer kundige mannen. Fijne garage.

Vakkundige monteurs

Garage waar je eerlijk word geholpen, EN VAKKUNDIGE monteurs. kan niets anders zeggen.

Vriendelijk, Professioneel, Zorgvuldig, goed.

Van alle markten en merken thuis. Advies en reparaties snel en erg goed. Van Renault 4 tot Yeti, het maakt de heren niet uit. Een garagebedrijf waar ik heel blij mee ben. Paul Terpstra.

Uitgelegd wat er aan de hand was en daarna direct geholpen.

Word van tevoren gebeld wat de kosten zijn voor ze gaan repareren

Gewoon uitstekend. Duidelijk en complete ontzorging!

Het maken van een afspraak is zo geregeld. Ik leverde mn auto in de ochtend in en kon de leenauto gebruiken. Tussentijd een belletje met wat er moet gebeuren en wat het kost, een goede dialoog waar complete openheid van zaken wordt gegeven. Aan het einde van de dag de auto weer ophalen en zelfs net onder de afgesproken bedrag hoeven betalen. Er was vanuit mijn kant een fout geslopen mbt het onderhoudsboekje, dit is een aantal dagen erna nog perfect ingevuld. Een ideale garage!

Fantastische service en goed meedenken naar oplossingen

Het valt mij op dat het voor Garage Veldhuizen niet uitmaakt met wat voor vraag ik kom over mijn Tesla. Ze zijn altijd bereid om me te helpen en met oplossingen te komen.

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over reparatie.

Vriendelijk behulpzaam personeel, duidelijke uitleg over reparatie van auto.

ik ben tevreden

correcte behandeling conform de afspraken. Vriendelijk.

Uitstekend werk met duidelijk en eerlijk advies.

Mijn 3 jaar oude auto bleef maar piepen met remmen. De merkdealer en een specialist losten het niet, en ik kreeg vooral geen duidelijke terugkoppeling wat er nu aan de hand was. Bij Veldhuizen is er kraakhelder diagnose gesteld.

Goed werk

Bandenwissel, Monteur merkte gelukkig op dat een band lek was. Deze keurig gerepareerd.

auto gekocht & snelle winterbanden wissel

Fijne mensen om mee te spreken. goede auto tweedehands gekocht, sterke garantie afspraken (geen kleine letterjes). Winterbanden ook aangschaft en wissel was in 15min gepiept. top.

Eerste klas

Prima!

De mannen staan altijd direct voor je klaar!

Professioneel, meedenkend, een goede service en fijne medewerkers

Ik kom er al jaren en word altijd goed en fijn geholpen

Snel, goede prijs en een leenauto. Top!

Knowledgeable, helpful, friendly, good advise.

My car is not new. Sometimes it has problems, I get always great advice, good service and helpful with questions. The problems are always solved. I can recommend this garage if you require a good and trustworthy service.

Eerste klas vaklieden

Altijd goed

Zoals altijd prima in orde

Prima service.

Snelle, kundige en vriendelijke service

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Uitstekend en snel geholpen

Zeer terzake kundig

Vriendelijk

Mijn eigen auto ingeruild voor een Zafira en kon na een proefrit meteen meenemen.

Oud-Loosdrechtsedijk 62

1231NB Loosdrecht