Top service!

Super tevreden over dit autobedrijf! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze nemen echt de tijd om mee te denken en alles duidelijk uit te leggen. De auto was in uitstekende staat en volledig volgens afspraak afgeleverd. Geen verrassingen, gewoon eerlijk en betrouwbaar. Ik kan dit autobedrijf absoluut aanraden en kom hier zeker terug!

Fijne garage!

Behulpzaam, kennis van zaken, transparant en zeer vriendelijk!

Snelle en correcte service

Duidelijkheid over de kosten

Duidelijkheid over de situatie en kosten

Altijd super

Altijd goed geholpen denken mee en denken in oplossingen. Super garage !

Prima service en fijn contact

Prima service en fijn contact

Heel goed!

Keurige service, snelle hulp, vriendelijke medewerkers. Gewoon goed en betrouwbaar

Vriendelijk en behulpzaam

Prima en snelle service

Volgens afspraak

Wielen sets compleet maken en monteren volgens afspraak uitgevoerd. Vlotte monteur dik tevreden

top service voor gepland en spoed onderhoud

of het direct vervanging van een lamp is of een complexe reparatie, garage Veldhuizen blijft mij positief verrassen. aanrader!

Duidelijk reparatie besproken, Netjes conform prijsopgave uitgevoerd.

Met diverse vragen gekomen. Auto onderzocht, prijsopgave gedaan, reparatie uitgevoerd. Daarna uitleg gehad, en , in ons geval, distributieriem laten zien. Tevreden dus.

zijn TOPPERS

Altijd goed kom hier al jaren en denken met je mee

Perfect geholpen goed overleg

Heb al jaren ervaring met deze garage top.

vriendelijke en nette snelle service

top service

Heel goed en tijdig.

Zeer vriendelijk, vakkundig, correct

Al jaren trouwe klant

Al jaren prettig onze auto's in onderhoud. Vriendelijke monteurs, denken met je mee. Niet opdringerig en staan klaar bij een spoedklus.

Ik kon heel snel terecht en mijn probleem is vlot en mooi opgelost!

Als bovenstaand.

Uitstekend service!

Uitstekend service! Het personeel is vriendelijke en professioneel, ze weten precies wat ze doen. De communicatie is duidelijk en transparant. Zeker een aanrader!

Was voor een APK kon op redelijke termijn terecht. Werd goed en kundig uitgevoerd. Een echte dorpsgarage waar persoonlijk contact met monteur nog mogelijk is. Top

Goede service en vooraf prijsopgave!

De garage is altijd opgeruimd, de vloer schoon. De servicekosten goed en vriendelijk. Ik kom hier al jaren en het is altijd prima!

Altijd onwijs tevreden!

Zeker een aanrader. De medewerkers zijn heel klantgericht, meedenkend en onwijs aardig.

Snelle, vriendelijke,professionele service

Zeer tevreden Er wordt snel gereageerd op vragen en ook actie ondernomen. Erg klantgericht, wat heel goed voelt

Komen afspraken na, zeer vriendelijk en kundig.

We worden altijd goed geholpen, hebben verstand van zaken en zijn zeer vriendelijk.

Zonder afspraak lekke band gerepareerd

Fijn dat je snel geholpen wordt.

Oud-Loosdrechtsedijk 62

1231NB Loosdrecht