Mooi bedrijf met veel keus

Goed advies, rondom inruil en aankoop auto. Goede service , aflevering erg compleet zonder bijkomende kosten.

Heel fijn autobedrijf met uitstekende service. Voor de eerste keer een Audi bij hen gekocht, en erg tevreden over de aankoop, de aflevering en de gastvrijheid.

Voorbeeld voor de autobranche!

Voortreffelijke service, prachtige showroom en fijne mensen!

Prettige sfeer en contact

Vanuit Bedum (Groningen) toch de moeite genomen om bij Arno Van de Velde onze nieuwe aanwinst te kopen. Op een prettige en ongedwongen manier alle zaken kunnen afhandelen onder het genot van goede koffie. (nog bedankt moeder van Arno)

Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen.

Vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht van het voertuig, hebben wij duidelijke uitleg gehad en zijn we zeer vriendelijk geholpen.

Top ervaring!

Betrouwbaar, snel, veilig, eerlijk en klantgericht. 100% tevreden met de auto, service en de aflevering.

Uitstekend en zeer klantvriendelijk

Top bedrijf!

Heel vriendelijk en goed geholpen

Er werd alle tijd genomen om uitleg over de te kopen auto te geven. Ook nadat ik de auto gekocht had werden de mogelijkheden goed uitgelegd. Het is een bedrijf wat vertrouwen uitstraalde en dit ook waar maakt.

kEURIG GEHOLPEN

WIJ ZIJN KEURIG GEHOLPEN Afspraken netjes nagekomen.

Hier staat service nog hoog in het vaandel.

Wij hebben hier een Q3 gekocht en zijn door Arno fantastisch geholpen niets teveel een goede uitleg over de auto alles klopt gewoon in dit bedrijf. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Het autobedrijf voor jouw nieuwe auto

Een super vriendelijk familiebedrijf waar je kunt rekenen op goede service en mooie autos kunt kopen, ik ben hartstikke tevreden en raad van de Velde Auto’s zeker aan!

Prettig contact en een uitstekende service!

Afgelopen week mijn nieuwe auto op mogen halen. Voorafgaand een prima proefrit kunnen maken waarbij er voldoende tijd werd genomen voor aanvullende informatie. Ook tijdens het ophalen werden mijn vragen met plezier beantwoord. Fijne ervaring!

Wij zijn al jaren naar tevredenheid klant. Deze keer aangegeven dat we in het najaar een andere Audi Q3 wilden aanschaffen. Nu de trotste bezitters van een hele mooie Audi Q3.

Goede en vakkundige service

Nieuwe auto binnen 2 weken, van offerte tot afleveren. Duidelijke afspraken en goede communicatie.

Hier word ik blij van!

Ik was op zoek naar een vervangende auto en had behoefte aan iemand die me advies kon geven, ik bleek bij Arno bij de juiste man te zijn, hij liep samen met mij de verschillende mogelijkheden door die bij mij zouden kunnen passen, waarna ik op een gegeven moment de knoop voor mezelf heb doorgehakt.

Prettig onderhandelen met goede afspraken

Afspraak voor bezichtiging prima nagekomen. Auto stond glimmend klaar voor de proefrit. Geen drang, geen druk. Vrijblijvend rijden. Auto voldoet aan verwachting en de service ook. Bij de koop afgesproken reparatietjes en aanvullingen prima uitgevoerd met een paar kleine extra's. Een garantie gevalletje prima opgelost.

Uitstekende service en goed geholpen

In eerste instantie melding gemaakt van klein probleem, wat bij nader onderzoek toch iets groter uitpakte. Uiteindelijk probleem onder garantie verholpen en ik kreeg een netjes gewassen auto mee terug :-) Professioneel en vriendelijk personeel. Complimenten voor de inzet en service! Een aanrader.

Prettige betrouwbare uitstraling

Van af het eerste betreden van de zaak tot het ophalen van de auto en prettige ervaring. Niets teveel. Ook verschillende telefoontjes over de auto werden plezierig beantwoord. Zamen gevat een en al en plezierige ervaring.

Service op maat, waar voor je geld en afspraak is afspraak!

Een mooi, modern familiebedrijf van vader ( en moeder) op zoon. Goede service en persoonlijke aandacht tijdens de evenzo persoonlijke zoektocht. Goede prijs kwaliteit verhouding en uitleg zoveel je denkt nodig te hebben. Nog een echte garage, dus met een volledige eigen werkplaats. Kortom een goed adres dat is aan te bevelen.

Aanrader

Wij hebben afgelopen week onze nieuwe auto opgehaald en zijn er erg blij mee. Kapelle is voor ons bijna 2 uur rijden, maar het was zeer de moeite waard. We hadden een prettige ontvangst en Arno is duidelijk een ervaren verkoper. Mooi familiebedrijf, bij een volgende auto gaan we zeker weer bij Van de Velde Auto’ kijken.

TOP familie bedrijf met perfecte service.

Inmiddels 4 auto's door te tijd heen gekocht bij Arno. Altijd perfecte service, men denkt mee en heeft een altijd een bijzonder aanbod.

Prima service voor een eerlijke prijs

Een bedrijf dat voor je klaar staat en zijn diensten levert voro een nette, eerlijke prijs.

Zeer goede ervaring, goed advies, uitermate behulpzaam.

Mijn ervaring met Van de Velde Auto's is zeer goed te noemen. Bij de aanschaf van mijn nieuwe auto is Arno zeer behulpzaam en denkt graag en goed met je mee. Waar gaat de auto voor gebruikt worden, waar gaat je voorkeur naar uit, noem het maar op Arno is hierin zeer behulpzaam en geeft je een eerlijk advies op maat. Naast de onlangs aangeschafte nieuwe gebruikte auto, ben ik al enkele jaren, met volle tevredenheid, klant voor onderhoud van mijn auto. Goede pluspunten hier zijn, je kunt snel terecht, stellen een goede diagnose en een passende prijsopgave. Ook de prijzen voor onderhoud zijn gunstig( in vergelijking tot de merkdealer) en dat mag zeer zeker genoemd worden.

Perfect!

Zeer nette service, eigenaar is zeer vriendelijk. Gespecialiseerd is VW en Audi, kennis is aanwezig, echt een aanrader als je opzoek ben naar een auto.

Een eerlijke prijs voor nieuwe auto en inruil met service

Naast een mooie deal voor de nieuwe en mijn oude auto, ik ook een creatieve oplossing gevonden van de winterbanden van mijn oude auto . Een voorbeeld van samen met de klant tot een gezamenlijke oplossing te komen.