Betrouwbaar, Het is wat het is.

Ruime sortering, vriendelijke ontvangen, familie bedrijf met normen en waarden.

Helemaal goed

Zo zou het overal moeten zijn bij het kopen van een auto. Goed ontvangst super schone zaak aardige mensen en kundig, nemen de tijd voor je leggen alles goed uit en ook niet onbelangrijk de inruil prijs voor mijn inruil auto was ook meer dan goed. Kortom dik voor mekaar .

Vriendelijke medewerkers, goede service en betrouwbaar.

Nette zaak en alle occasions staan er in tip top conditie bij. Alles bij elkaar gaf het mij een vertrouwd gevoel.

Prima service!

Mooi stabiel autobedrijf. De gebroeders Van de Velde verstaan hun job en weten wat ze doen. Komen hier al jaren en hopen die lijn verder te kunnen voortzetten.

Blinkt uit in alles!

Warm welkom, prachtige voorraad waar werkelijk niks aan markeert. Prettig contact vooraf gehad, daar wij speciaal van “ ver” kwamen gereden. Ontzettend blij dat wij zo goed geslaagd zijn bij jullie! Dank voor alles.

Goed, prettig en deskundig geholpen bij de aankoop van onze auto. Top!

Een uitstekend adres,mooi pand en goede service!

Het was een feestje om bij jullie te kopen,perfect afgehandeld en goed geinformeerd! .dat stellen wij zeer op prijs eerlijkheid en betrouwbaarheid. Met vr gr arjan en marja engelen

Goede service!

Goed geholpen en een keurig ontvangst bij dit bedrijf. Tevreden over de afgeleverde auto. Zeker aan te bevelen!

super goede snelle service

we kwamen om 16:00 op zaterdag middag kijken en werden met het hele gezin fijn ontvangen proefrit gemaakt en om 16,45 was alles geregeld

Vriendelijk ontvangen, neemt alle tijd.

Eerste ontmoeting word je fijn ontvangen. Krijgt goede uitleg over de auto. En alles is prima geregeld. Zeker een aanrader. Wij gaan hier zeker weer terug als we weer een auto kopen. Maar eerst een paar jaar genieten van deze auto.

Wat een fijn bedrijf!

De showroom straalt al kwaliteit uit. Dit beeld werd bevestigd door de wijze waarop Arno van de Velde ons te woord stond. Deskundig, vriendelijk en de tijd nemend voor de klant. Geen moment druk gevoeld om tot aankoop over te gaan. Keurige afwerking van het administratieve proces.

Gewoon super geholpen.

Goede service en mooie auto’s

De tweede keer hier een auto gehaald. En weer goed geholpen door Arno! Top service en kwaliteit!

Alles keurig en netjes geregeld.

Fijn bedrijf en alles keurig verzorgd. Bedrijf ziet er netjes uit. Fijne mensen en leuk gesprek gehad betreffende aankoop andere auto

Deskundige en persoonlijke begeleiding

Bij de aankoop van een auto willen we graag dat de verkoper ingaat op de persoonlijke wensen en ideeën van de klant. Hier was alle ruimte en deskundigheid voor beschikbaar, zonder druk om op korte termijn te beslissen.

Super mooie auto gekocht

Vandaag mijn Vw Polo R Line opgehaald bij Arno van de Velde. Vorige week wezen kijken voor deze auto en de vriendelijke verkoper nam echt de tijd voor mij, beantwoorden al mijn vragen en kon ook merken dat hij echt wist waar hij het over had. Buitenom dat de auto echt in nieuwstaat is ook een mooie deal kwa prijs kunnen sluiten. Als je op zoek bent naar een mooie en betrouwbare auto is dit autobedrijf echt een aanrader

Gewoon netjes geholpen

Nvt

Goede informatie en goede service!

Zeer goede service

Voor aflevering van mijn gekochte auto was er een melding geconstateerd. Toch maar de auto opgehaald. Arno van de Velde wilde het euvel zo snel mogelijk opgelost hebben. Na het weekend hebben zij de auto opgehaald, het euvel verholpen en weer teruggebracht. Uiteraard kregen wij een leen auto tot onze beschikking. Tot zover zijn wij zeer tevreden.

Top bedrijf!

Heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Super geholpen mooie auto's.

Dik tevreden over Van de Velde Auto's: puntjes-op-de-i!

Arno is heel klantgericht. Dat geldt voor het hele proces: van het begeleiden van de autokeuze tot en met de keurige aflevering. Alles klopt. Hij maakt er een uiterst plezierige en betrouwbare beleving van. Ook de showroom is een visitekaartje. Kortom: voor de aanschaf van een auto ben je bij Van de Velde Auto's in uitstekende handen.

Top garage!

Al ruim 35 jaar komen we bij de Familie vd Velde: eerst Piet als verkoper en in de werkplaats. Zijn zoon Arno t zaakje overgenomen met een mooie nieuwe showroom, en moeder die de administratie nog steeds doet. Veel keus in auto's. Altijd tevreden met koop en inruil. Mooie wasstraat en wasboxen.

Klantvriendelijk, auto keurig afgeleverd !

Top bedrijf !!

Duidelijk en helder, in aanbod, service en afspraak!

Arno heeft ons prima geholpen een auto naar wens te leveren.

Stationssingel 12

4421 BG Kapelle