Al meer dan 30 jaar klant!

Deze garage is er een uit duizenden. Wat een vriendelijkheid, service, klantgerichtheid. Ik ben al meer als 30 jaar klant en heb daar mijn eerste nieuwe auto gekocht en later nog meerdere occasions. Problemen worden altijd netjes opgelost en er wordt de tijd voor je genomen. Erg leuk is ook dat de monteurs ook direct aanspreekbaar zijn en net zo klantgericht als de eigenaar Harry van Homoet. Deze maand weer een nieuw auto bij Harry kopen en weet dat je altijd het eerlijke verhaal krijgt en het beste advies!! Ik woon in de Meern bij Utrecht en rij er dus speciaal voor om!

Hier ben je echt welkom bij dit autobedrijf Vriendelijk personeel en Harry is echt een goud eerlijke man .. Mooie Seat Arosa gekocht bij G.V.E Autobedrijf . Hier ben je echt welkom mooie en schone werkvloer klant vriendelijk zou zeggen ..door gaan zo Raad iedereen aan om hier je auto te kopen super Mvg Anton

Top service!!

Ik heb samen met mijn schoonvader een seat arosa gekocht bij harry ik word altijd netjes geholpen en behandel heb sinds kort een seat arosa zwarte had een motormanagement storing is gelijk netjes verholpen ik heb nu sinds kort dat ik olie moet laten verversen en hij schreef gelijk op welke dagen ik 'm langs kan komen brengen! Egt top! Ben er ook heel blij mee met me seat! Altijd vriendelijk en heel erg behulpzaam harry je bent een topper! Als je nog eens een leuke ibiza heb hoor ik straks graag van je! Mvgr Robert smeets Bennekom

Service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel!

Vrij recent overgegaan van een Seat naar een Opel. Gisteren constateerde ik een vreemd geluid in de auto. Sturen gaf ook problemen. Bij de plaatselijke Opel dealer werd ik niet geholpen zonder afspraak en bij GVE was er een TOP service! Bereid om even een rondje met de auto te rijden ondanks de drukte. Resultaat: linker voorwiel zat los en dankzij GVE geen pech onderweg gehad...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren een bijzonder goede ervaring met dit autobedrijf, deskundige medewerkers, zeer vriendelijk, aangename prijs/ kwaliteit verhouding.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een bij Harry gekochte nieuwe auto, of een gebruikte auto van een ander merk, altijd werden de problemen (technisch of schade) altijd opgelost. Problemen worden snel opgelost Mijn gedachten hierbij is: mijn bloeddruk laag en de bandenspanning perfect

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al jaren klant bij GVE, dus toen mijn Ibiza van 19 jaar oud niet meer door de APK kwam, wilde ik daar een andere kopen. En dat is gelukt, ook doordat Harrie al wist wat ik zou willen. Het voelt er vertrouwd doordat het een klein team is dat veel belang hecht aan klantvriendelijkheid. Bij reparaties altijd overleg en meestal kun je na afloop het vervangen onderdeel bekijken om te zien wat er mis was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Garagebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij komen al jaren bij Harry en zijn top team voor onderhoud. Zelfs nu wij niet meer naast de deur wonen. Wij kunnen deze garage meer dan aanbevelen!! Zeer betrouwbaar en alle puntjes op de i!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

22 december kwam ik s’avonds laat thuis en hoorde onderweg al vreemd gerommel onder de auto. De volgende ochtend keek ik achter en onder de auto en zag dat de uitlaat er onderuit hing. Ik ging meteen naar G.V.E. maar had weinig hoop dat het snel verholpen zou kunnen worden. Het was zaterdag en net voor Kerst. Bleek de ophanging van de uitlaat verroest en afgebroken te zijn en was het ook nog eens erg gevaarlijk om te rijden. Maar dankzij Harry kon ik toch later die dag mijn auto met nieuwe uitlaat ophalen. Zo kon ik toch nog met de auto naar familie met de Kerstdagen. Ben dus heel erg blij en vol lof over Harry en zijn bedrijf.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

In september 2016 een gebruikte Seat Ibiza hier gekocht. Auto werd keurig netjes afgeleverd en als er wat mee was kon je gewoon terug komen. Vakkundige monteurs en een correcte eigenaar, afspraak is bij hun ook afspraak! Dit maak je zelden nog mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat dit autobedrijf een oud Seat dealer is, betekent dus dat je ook met andere PON automerken bij deze garage terecht. Denk dan aan Skoda, VW en Audi. Ik bezocht de garage dus ook toen ik in een Skoda en Audi reed. Prijs is gemiddeld. Eigenaar is een bijzonder gedreven ondernemer. De 3 monteurs zijn bijzonder klantgericht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben denk ik al sinds 1997 klant bij GVE. Ik heb er diverse nieuwe auto\'s gekocht en deze altijd bij G.V.E. in onderhoud gehad. Dit is echt 1 van de weinige autobedrijven waar je nog echt klant bent. Harry neemt alle tijd voor je en is erg eerlijk. Mijn volgende auto zal ook weer bij G.v.E gekocht worden.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben bij GVE onze auto ingeruild en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de gekochte auto (Seat Alhambra) en de service die door GVE werd verleend. Ook toen er na de koop een klein mankement aan het licht kwam was men bereid om zonder discussie het onderdeel gratis te vervangen waarbij eigenaar Harry van Homoet zelf nog even de vloeistoffen controleerde en aanvulde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

GVE heeft mij ooit pro-actief benaderd. Dit zag ik direct als een positieve toevoeging. Ze hebben ons altijd keurig, professioneel en vooral eerlijk geholpen. Iets wat je nog zelden tegenkomt in de autobranche. Eerlijkheid, openheid en je echt helpen staat hier hoog in het vaandel. Onnodig geld en reparaties uitvoeren horen niet bij GVE. Een bedrijf naar ons hart.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, klantvriendelijk, eerlijk en afspraak is afspraak! Zeker een aanrader!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij zijn al lang klant bij GVE autobedrijf. Het is kleinschalig, een prettige en persoonlijke benadering. Je wordt er gewoon goed geholpen en je merkt dat er echt vakmensen werken. Een echte aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Service, deskundigheid en vooral klantvriendelijkheid staan hier al jaren centraal! Doen wat ze zeggen en vertellen (transparant) wat ze doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een tweedehands auto gekocht bij GVE. ik kreeg een half jaar garantie op de seat ibiza, waarbij voor het afleveren alles goed werd nagelopen, er zijn netjes 2 nieuwe banden opgezet. Alles was duidelijk en recht door zee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Oud Seat dealer. Klein bedrijf met een hoge servicegraad. Meerdere leasauto\'s daar besteld. En een half jaar geleden een privé auto. Berekenen géén afleveringskosten. Kom je voor een kleine reparatie dan wordt de auto even gestofzuigd en de ruiten gereinigd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service, met of zonder afspraak. Men is nooit te beroerd om te helpen. Monteurs weten wat ze doen en leggen indien gewenst oom alles uit. Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en kwaliteit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij hier al jaren komen en de service uitmuntend is. Hij verdient hier waardering voor middels deze stem

4 sterren: goede service, goed behandeld

omdat de service geweldig is. heb je iets aan je auto of heb je een vraag, je wordt direct geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke benadering en de service zijn hier tenminste nog zoals het moet zijn. Geen log bedrijf waar alles over veel schakels moet lopen. De monteurs zijn niets te beroerd om je iets uit te leggen, en leveren nog uitstekend werk ook! Toppie !

Slijpkruikweg 23

6712DH Ede