4 sterren: goede service, goed behandeld

Kom al vele jaren bij Vari en heb ook mijn vorige auto aldaar ingeruild voor een nieuwe Suzuki. Ben intussen vertrouwd geraakt met de medewerkers(ster) en dat geeft een bepaalde band ! Gerard Duvalois

Prima!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Behulpzaam, vriendelijk, vrolijk en warm, staan altijd meteen klaar voor je :-))

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goede ervaring, TOP automobielbedrijf met geweldig klantvriendelijk en deskundige hulp en goede uitleg betreffende onderhoudsbeurten etc. Huib en Jan, mensen van vertrouwen waarop je kan bouwen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een prima ervaring met Vari. Kwam er al toen het nog euro-caro was en de service staat bij deze Firma hoog in het vaandel. Ook nu weer geweest voor een reparatie en alles weer keurig geregeld. Ben ZEER tevreden!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er moest een nieuwe EGR-klep in en ik kreeg een auto mee (kosteloos). Tevens werd de klep vervangen en omdat ik een hele dag daar had gezeten werd er een prijs afgesproken waar ik erg content mee was incl. garantie. De service bij deze Vari garage was PERFECT.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren op zoek naar een Suzuki Alto. Ik ben van oorsprong Schiedammer en Vari is mij al vele jaren bekend als zeer goede garage. Een telefoontje naar aanleiding van de informatie op de website over een aanbieding waren genoeg redenen om van Houten naar Vlaardingen te rijden. Na een goed gesprek met verkoper Michel Rombout en een proefrit waren we overtuigden boekten we het record autokopen. Michel wist het voor elkaar te krijgen dat we nog diezelfde middag met onze splinternieuwe Alto naar huis reden. We zijn enthousiast over verbruik, comfort, uiterlijk, sportiviteit (jaja!) van onze Alto en de service van Vari.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb alleen maar goede ervaringen

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit is gewoon een super-garage! Met wat voor probleem je ook komt: het wordt snel en opgewekt opgelost. Vaak kun je wachten en wordt je voorzien van een heerlijk kopje koffie! Je voelt je er echt gast! Een aanrader dus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met het bedrijf is prima. Het is aanbevolen door mijn familie. En ik zal het ook zeker aanbevelen. De verkoper is gezellig en klantvriendelijk. Michel Rombout heeft verschillende auto\'s laten zien en ook van verschillende prijsklassen. Het is vooral fijn dat ik altijd terecht kan, mocht er iets met de auto zijn. Kortom.. tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fijne mensen werken daar! Na een kleine botsing met een paaltje was de achterkant van mijn Suzuki Splash niet helemaal meer wat het moest zijn. Ik had echter een probleem en dat is naar alle tevredenheid opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie ruime entree en grote showroom, hartelijke ontvangst en prettige sfeer om auto te kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al 30 jaar klant bij Vari Vlaardingen.Altijd goede service en klantvriendelijk bedrijf.Zowel werkplaats als verkoop gaat altijd prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede ervaring gehad met VARI B.V. te Vlaardingen. Zeer klantvriendelijk en een fijne sfeer binnen het bedrijf. Ik heb rustig rond kunnen kijken en wanneer ik vragen had werden die netjes beantwoord. Ook de aanschaf van mijn nieuwe auto verliep soepel en ben daarom ook zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een dikke pluim voor Vari Rotterdam. Uitstekende service, vakkundig personeel die de problemen ( waar we bij een andere dealer al geruime tijd mee liepen) snel opgespoord hadden en naar dikke tevredenheid opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier word je nog als klant behandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik word altijd goed geholpen en als ik vragen heb is dat nooit een probleem.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een uitvoerig advies gekregen over het bandenprobleem van mijn oldtimer, geen Suzuki overigens. Het heeft ze wel wat uitzoekwerk gekost maar adviezen zijn gratis! Ook dat valt onder de service van Vari.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was op zoek naar een andere gebruikte auto, omdat ik niet kon wennen aan de auto die ik net drie weken had. Bij de Vari in Rotterdam Zuid werd ik hartelijk echter niet amicaal ontvangen. Op al mijn vragen werd op professionele wijze ingegaan. De verkopers vonden het ook geen probleem om zodat de hele showroom te verbouwen om de auto, waar ik graag in wilde proefrijden, buiten te krijgen. Ik kreeg ondertussen koffie. Na de proefrit even kort onderhandeld en ik vertrok met een grote grijns op mijn gezicht. Ik was verliefd! Verliefd op de Suzuki Splash die na een week de mijne zou zijn....Vari Charlois....aardige, capabele en gastvrije verkopers, lekkere koffie en goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Vari krijg ik het gevoel dat er klantgericht, lees met Klanthousiasme, wordt gewerkt. En dat merk je! Zodoende al weer tien jaar een tevreden klant.

Hoogstad 151

3131KX Vlaardingen