Uitstekend!

Fijne mensen in een familiair bedrijf. Klantgericht en service verlenend. Al jaren klant en naar tevredenheid.

Fantastische service

Al jaren een zeer tevreden klant bij Vari!!! Goud eerlijk bedrijf! Geen fratsen! Begin van de maand lakschade aan onze auto van slechts een half jaar oud omdat onze behulpzame buurman de vogelpoep, goed bedoeld, wilde verwijderen. Direct Vari gebeld, we mochten gelijk even langs rijden. Ze gingen kijken of het met polijsten er nog uit ging. Fantastisch! Het was gelukt! Service van de zaak! Is dit service of is dit service. Voor ons geen andere dealer!

Goed, maar…..

Via de website APK en kleine onderhoudsbeurt geboekt. Op de website werd een dergelijke beurt voor € 199 geadverteerd. De receptioniste wist dat niet en uiteindelijk is de beurt uitgelegd en uitgevoerd voor een kleine € 400. Het voelt misleidend. Dat is jammer. Voorts zijn we wel al jaren tevreden klant

Vriendelijk personeel en perfecte service

Vriendelijk personeel en perfecte service

goed geholpen

Eerlijkheid en zeer tevreden

voor het eerst onze suzuki splash laten nakijken en keuren even telefonisch gebeld zeer beleeft geholpen en snel een afspraak kunnen maken tijdens de keuring en de beurt toch wat problemen aan de auto ik werd netjes gebeld hoe het met de auto was en werd ZEER goed door de medewerker uitgelegt wat er allemaal aan de hand was en wat het ging kosten allemaal , na overleg alles laten maken en de volgende dag werd ik weer netjes gebeld dat de auto klaar was auto opgehaald en het reed weer als een zonnetje volgend jaar zien ze me weer terug voor de auto de personeel die bij vari vlaardingen werken zijn zeer beleeft en klant vriendelijk is echt een aanrader voor elke soort auto jullie verdienen een dikke 10 voor alle service

Fijne garage

Goed en vriendelijk geholpen,op tijd de extra’s gemeld.

Top altijd

Staan altijd voor je klaar

Prettig geholpen

Correct, vriendelijk en efficient geholpen.

Al jaren klant en altijd en nog steeds tevreden.

Ben al meer dan 40 jaar klant, dat moet wel wat zeggen

Bovenstaande spreekt voor zich!

Goed geholpen

Jammer dat het niet in één dag is gelukt

Altijd goed contact gehad

Ze denken met je mee en zijn duidelijk in communicatie.

Tevreden over de behandeling

Er is bij Vari altijd een oplossing voor je "probleem".

Zeer prettig en kundig personeel.

Wij zijn al jaren bij Vari Vlaardingen en worden altijd keurig geholpen. Voor een grote beurt / APK je krijgt een telefoontje als er extra kosten bij komen. Komen hun afspraken na en auto is altijd op afgesproken tijd klaar. Enige minpuntje is het bedrag voor een leenauto ,dat zou best wel wat lager kunnen zeker als je al jaren vaste klant bent.

Zeer vriendelijk

Geweldige garage

De monteurs houden zich aan de afspraken. Altijd vriendelijk. Gewoon een fijne garage

Prima goede info vooraf en afspraak bevestigd per e-mail.

Zeer goede service en vooraf info wat uitgevoerd gaat worden. De kosten ervan zijn qua werkzaamheden en onderdelen goed omschreven en staan duidelijk op de factuur. Suzuki Service Card lag ook klaar.

Goede service volgens afspraak

Behulpzaam en servicegericht

Top service!

Vriendelijk en kundig personeel. Service is prima. Je voelt je bij Vari ook altijd thuis.

Betouwbaar en vakkundig

Onderhoudsbeurt gepland. Alles volgens afspraak geraliseerd. Klantgericht contact.

Supervriendelijk en behulpzaam.

Mijn trouwe auto is 23 jaar oud (wagonR) en altijd bij VARI in onderhoud geweest. Altijd vriendelijk ontvangen bij VARI Vlaardingen en goed geholpen. Lieve, zorgzame mensen. Voor mij een dikke 10.

perfect geholpen

goed en vriendelijk geholpen