Goed bedrijf met 1 valkuil

Vari is een gerenommeerd bedrijf waarbij de klant koning is. De valkuil vandaag was, door niet te voorziene reparatie, de kosten bijna 3x zo hoog waren dan van te voren bepaald. Wel werd ik ruim van te voren gebeld met de reden waarom het zo duur werd.

Ze net en attent.

Je wordt keurig geholpen. Geen verrassingen op de factuur, je wordt tijdig geïnformeerd.

VARI is een aanrader. Michio Susuki zou trots zijn.

De mensen van VARI in Vlaardingen doen altijd hun best om hun klanten te helpen. Daarom kom ik er al jaaaaren. ;-)

Heel positief!!

Zijn vakmensen die daar werken! Ik ga daar zeer zeker naar terug. Ik kwam daar voor het eerst en hebben mij heel goed geholpen. Ik ga daar zeker terug voor mijn APK.

Zeer prettig geholpen. Mooie zaak en goed bereikbaar.

Ik zocht een nieuwe Swiift, wit met zwart dak en automaat voor mijn vrouw. Hiervan waren er maar twee in Nederland beschikbaar. Mijn eigen dealer met dezelfde naam als de importeur kon deze niet bemachtigen. Een telefoontje naar Vari en binnen 5 minuten had Vari er een gereserveerd. Top.

Vriendelijk, hulpvaardig

Ik ben goed geholpen, vriendelijkheid was goed en ook hulpvaardig

Zeer goede service.

Je krijg hier goede service en ze zijn super vriendelijk.

Prima service!

Al jaren een tevreden klant.

Altijd goed geholpen.en vriendelijke

Zeer klantvriendelijk

Kom er al een aantal jaren voor het onderhoud van mijn auto, ze hebben altijd tijd voor je en goede prijsopgave. Bij schade zeer snel een afspraak kunnen maken en snelle reparatie met wederom goede prijsopgave. Zal ook voor me volgende onderhoud weer naar de Vari vlaardingen gaan

Altijd goed én snel :-)

Ik zou niet beter weten dat de service hier gewoon erg goed is , dit zit blijkbaar in hun dna , ga vooral zo door!

Vriendelijk geholpen

Storing onderzocht en vlot verholpen

Klasse!!

Mijn eerste ervaring met VARI: uitstekend geholpen, betrouwbaar en deskundig personeel.

Perfecte service. Je hoeft maar te bellen en je kan altijd langskomen of zij komen langs

Ik ben prima tevreden!

Ik ben al op "leeftijd" en heb dus al van alles beleefd maar kan een beetje extra aandacht wel waarderen... Als ik nog even mee kan, net als mijn auto, ben ik blij.

Weer uitstekend geholpen

Vandaag voor een onderhoudsbeurt naar de Vari. Weer vriendelijk en uitstekend geholpen

Heel goed

Servicegericht, klantvriendelijk, professioneel, doen altijd hun best om te helpen.

Altijd goed!

Ik ben al vele jaren klant bij 'de VARi', zoals we dat in Vlaardingen gewend zijn te zeggen, en dat is niet voor niets. Ontzettend fijn en terzake kundig personeel, altijd meedenkend en zeer oplossingsgericht. Service staat zeer hoog in het vaandel en dat blijkt uit alles. Jammer dat ik maar vijf sterren kan geven ...

Speedy

Op zoek naar betaalbare auto. Er werd goed meegedacht. Auto op maat. Hoop op veel veilige kilometers. Thanks ..!ᕙ⁠(⁠ ⁠ ⁠•⁠ ⁠‿⁠ ⁠•⁠ ⁠ ⁠)⁠ᕗ

Vriendelijk

Alle medewerkers zijn zo vriendelijk !!!!! En Pascal is super super vriendelijk voor mij en mijn autootje!!

Top service gehad

Geweldige service gekregen onderhoud van mijn auto Hans is een top monteur klasse aan me auto gewerkt Daanam merlaan geeft ook netjes aan me auto gewerkt Hans top meneer fijne uitleg gehad van hem over me gordel achter bank En hij denkt mee en geef de beste tips Tot december Hans voor alle seizoenen auto banden Dank ook aan de eigenaar Dank aan micheal Dank aan Hans Dank aan daanam Je kan met een gerust hart je auto laten na kijken bij vari vlaardingen klasse gedaan klasse service Klasse monteur (Hans)

Slecht geholpen

Na gemaakte afspraak via Leaseplen wist het bedrijf in Vld van niets. Onvriendelijk te woord gestaan. Er werd niet meegedacht voor een oplossing. Dit was de tweede en voornons laatste keer dat we naar Vari gaan met onze Suzuki. Jammer!

Goede zorg, service en communicatie!

Je komt binnen bij een familiebedrijf waarbij kwaliteit, openheid en vertrouwen hoog in het vaandel staat. Dat merk je gelijk! Niet alleen de autos worden goed afgeleverd, maar alles gebeurt met een glimlach en een oprecht gezellig en informatief praatje. Ik reed met een goed gevoel in mijn nieuwe auto weg! Al met al een echte aanrader

Service

Top service. Door omstandigheden was ik niet in staat om de huurauto terug te brengen. Vari heeft dit opgelost door de auto zelf op te halen. Hiervoor onze dank!

Deskundig, snel handelen, dus top!

Onze gloednieuwe Ignis kreeg deze week een zwaan op bezoek. Gelukkig had het enorme dier geen schade (hij vloog gewoon weer weg!) maar wij zaten met een versplinterde voorruit. Vari gebeld en er werd gelijk actie ondernomen. Wij konden op eigen kracht naar Vlaardingen rijden en daar werd gelijk een vervangende auto geregeld. Diezelfde week was hij weer piekfijn gerepareerd ondanks de drukke periode (Kerst stond voor de deur). Wij zijn al ruim 20 jaar klant en de service is nog steeds top! Altijd ruimte voor een geintje maar ook serieus vakwerk leveren. Bedankt team van Vari!

Hoogstad 151

3131KX Vlaardingen