Goed geholpen.

Duidelijke afspraken, geen verrassingen, goede communicatie

Ik wordt (van te voren) goed geïnformeerd en tussentijds op de hoogte gehouden. Realistische inschatting van de kosten, klopt eigenlijk altijd wel. Goed werk afgeleverd. Zeer klantvriendelijk in de communicatie.

Geweldig snel heholpen

Super service

Top garage

Goede service en ook goede back up

Perfecte service.

Vriendelijk, behulpzaam, en volgens afspraak.

Goede service met zeer vriendelijk personeel

Monteurs en mensen die met je meedenken. Service staat voorop

Super snel en netjes geholpen

Ik had een lekke band en moest snel geholpen worden dit was allemaal geen probleem. Ik kreeg ook nog eens korting op de banden. Super vriendelijk personeel en prima faciliteiten voor bakje thee terwijl ik op mijn auto wachtte.

Heel tevreden

Goede advies en fijne medewerkers

lekker dicht bij

Prima garage, reële prijsstelling

Fijne garage, duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf. Bedankt mijn auto rijdt weer heerlijk.

weer prima geholpen

prima communicatie en service. zeer tevreden

Mijn APK en kleine onderhoudsbeurt is goed verzorgd.

Altijd goed geholpen!!

Xxx

prima en rap

die begrijpen hoe iets werkt met een CAR

super

fijne mensen

Betrouwbare garage met goede service

Mijn 16-jarige auto is hier onlangs gerepareerd en loopt weer als een zonnetje! Vriendelijke medewerkers.

Vriendelijke, betrouwbare vakmensen

Prettig bedrijf dat goed telefonisch bereikbaar is en goede service verlenen. Zonodig tussentijds overleg tijdens een beurt of reparatie zodat je weet wat je aantoe bent.

top

top!!!!!!!!!!!!!!!!

Prima service.

Goede en vriendelijke service en kon m’n auto dezelfde dag weer ophalen, dik tevreden..

gewoon hartstikke goed

De mensen bij Valstart, zijn altijd vriendelijk, hebben ook ontzettend veel verstand van hun werk, Zijn echte vakmensen en proberen altijd voor alles een goede oplossing te vinden. Ze zijn betrouwbaar en wij zijn heel tevreden over hen,. Hopen nog jaren onze auto bij hen voor onderhoud en reparatie te brengen. Een aanrader.

Erg tevreden over de service!

Ik ben erg fijn geholpen,goed overleg gehad over de servicebeurt en Apk. En wat ook fijn was dat ik thuis werd gebracht en ook weer opgehaald. Als het weer nodig is ga ik zeker weer naar Autoservice Valster.

goed en geen opdringende verkoop praatjes

goed en geen opdringende verkoop praatjes

Toppers zijn het!

Service in het kwadraat. Vriendelijk, betrouwbaar en goede intentie.

Ik ben een zeer tevreden klant

Ik rij zo'n 3000 km per jaar. Fijn dat Autobedrijf Valstar meedenkt om de kosten voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt beperkt te houden. De medewerkers zijn uiterst (klant-)vriendelijk.

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul