Prettig geholpen, goede service

Wederom weer top service!!

Thuis je auto komen starten, zodat ik in ieder geval naar de garage kon.. kreeg hem namelijk ivm accuproblemen niet gestart.. en de dag er na gemaakt en weer klaar.. super service.. uitstekend personeel!!

Perfecte service

Snel geholpen en goede service

Mijn auto's hebben altijd alle aandacht gekregen.

Er wordt altijd goed uitgelegd wat er moet gebeuren en wat dat bij benadering gaat kosten. Heel plezierig om er te komen. Ik kwam altijd bij Roy's vader, daar ging dat ook heel fijn en hier is dat ook zo. Mijn auto wordt altijd goed behandeld en komt er voelbaar beter vandaan.

meedenkend

Goede service en behulpzaam

betrouwbaar en goede service en kwaliteit

zie hierboven

Als je een afspraak wilt maken, dan is er altijd ruimte voor een datum die je past.

Prima afhandeling van de werkzaamheden en afspraken.

Goede afspraken, uitvoering van de werkzaamheden en vermelding van gebreken aan de auto’s. Directe benadering, duidelijke uitleg en initiatief. Om vooruitgeschoven mogelijke werkzaamheden mag duidelijker op worden teruggekomen.

Al jaren voor ons een vertrouwd adres!

Goed contact en kwaliteit van werk!

Top. Heldere afspraken fijne service

Erg goede ervaring. Helaas moesten er meer werkzaamheden worden uitgevoerd dan waar ik zelf rekening mee had gehouden. Zeer nette opgave en keuze in wat wel en wat niet gekregen. Fijne ervaring; super net bedrijf

voldoende

veel kosten in rekening gebracht voor onnodige onduidelijke reperaties. alle vloeistoffen zijn peperduur en extra.

uitmuntend

Was noodweer gaande en vroeg om winterbanden,kon dag later direct terecht, bij andere garage,s kon dat niet, dus echt top service!!! Eigenaar handelt direct weinig woorden maar daden

Wederom een geweldige dienstbare service!

Vergeten winterbanden onder mijn auto te plaatsen vanwege het feit dat ik door corona niet meer veel rijd. Overvallen door forse sneeuw. Gebeld, gevraagd of winterbanden er alsnog onder gezet kunnen worden. Ik durfde zelf niet te rijden met zomerbanden. De auto is door personeel opgehaald en dezelfde dag met winterbanden weer aan huis afgeleverd. Ik ben geweldig blij mee. uitstekende service een 10+

Service zoals service is bedoeld!

Van te voren zijn we goed geinformeerd over de te verrichten werkzaamheden. Ook werd contact opgenomen om toestemming te vragen voor de reparatie. Klasse uitgevoerd en ook nog een duidelijke factuur!

Goede en snelle service!

Auto voor een grote beurt gebracht en deze is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De aangeboden leenauto waarderen wij zeer!

Goede service en goed geholpen

Service was zoals gewoonlijk zeer goed

Wat een top service!

Na elke beurt van Autoservice Valstar rijd mijn camper bus weer als een zonnetje. Snelle service met kwaliteit!

Fijne garage

Uitstekende kennis en prettige communicatie.

Zeer klantgericht

Onverwachts autopech gekregen op een zeer ongelegen moment. Een telefoontje naar Valstar en binnen 2 uur werd een leenauto gebracht en de volgende dag was het technisch probleem opgelost. Vlot en zeer klantvriendelijk gereageerd door mee te denken om de juiste service te kunnen verlenen.

Prima ontvangst en aflevering

Goede prijs verhouding.

Kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen

Top bedrijf zeer kundig en erg klantvriendelijke medewerkers .

Duidelijke afspraak en goede afstemming wat wel niet nodig is .

Betroubaar

Prima werk binnen de afgesproken kosten

Vriendelijke ontvangst. adequate prijsopgave gehad vooraf en netjes op tijd af. Prettig om zaken mee te doen.

Fijne, bekwame, enthousiaste mensen.

Al kom ik niet graag in garages dan is VALSTAR een uitzondering. De sfeer is goed en mensen helpen altijd prima!

betrouwbaar en goede garage snel geholpen.

een goede bediening werd snel geholpen ivm klachten met de auto zeker her en der aan te bevelen auto loopt weer als een zonnetje..

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul