Snel klaar !

Keurig geholpen, prima prijs en goede koffie

Prima geregeld.

De opdracht is naar volle tevredenheid uitgvoerd.

Onderhoud is in goede handen bij valstar

Snel goed en vakkundig geholpen ,ook prettig mee gedacht over oplossing

Goede communicatie en overleg

prettig samenwerken en als er iets even snel tussendoor moet kan dat vaak ook. Mijn ervaringen zijn goed. toy, toy ,toy mannen zet hem op!

Top garage klantgericht, vakmanschap

Een klantvriendelijke aanpak en snelle hulp bij probleem. Geen onnodige kosten voor nieuwe onderdelen als het ook met reparatie opgelost kan worden. Extra service vervangend vervoer met enkel benzine kosten.

Snel geholpen

Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid en de kundigheid. De auto is in goede handen.

prima service

vriendelijk en vakkundig geholpen

Hele goede service

Erg klantvriendelijk en flexibele, goede service. Ze denken met je mee!

nette en snelle service

lekke band en ondanks dat ik normaal naar een andere garage ga werd de band snel vervangen en ook een nieuwe reserve band

Prima service met vakkennis en eerlijk advies

Zie boven

Vertrouwd

Geweldige service waarin wordt mee gedacht om problemen op te lossen. Reparaties in overleg zonder verrassingen ook vooraf indicatie van de kosten. Met een goed gevoel onze auto ophalen en blij om weer mee te rijden.

Vakkundig en klantvriendelijk

Prima geholpen

Vlot en Vakkundig geholpen

Het vertrouwde adres!!

Garage met kennis en goede service Ik kom er zelfs voor uit Rotterdam:) Zeer tevreden!!

Geweldig geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel.

Autogarage zoals hij moet zijn

Altijd een zeer goede Service bij Valstar. Vriendelijk personeel, informeren en adviseren je zoals het hoort. Geven ook eerlijk aan als iets nog niet helemaal nodig is, niet zoals je hoort over autogarages die van alles aansmeren om maar zo veel mogelijk geld te verdienen. Gewoon zoals een garage moet zijn. Ik kom er al jaren en zal er zeker ook nog jaren blijven.

Uitstekende en snelle service voor de juiste prijs

Uitstekende en snelle service voor de juiste prijs

Prima te bereiken, goed en eerlijk overleg en snelle afhandeling

Mijn ervaring is prima.

Zeer snelle service

Prima geholpen en lekkere koffie tijdens het wachten

Zeer goed en vriendelijk

Je weet waar je aan toe bent, er wordt snel en netjes gewerkt.

Het is gewoon een goed bedrijf,en je bent geen nummer.

Je wordt er altijd goed geholpen,en netjes, en ze zijn kundig.

Vrijdag middag me auto onverwachts gebracht rond sluitingstijd en maandag middag al gemaakt. Top service!

Klant- en servicegericht

Duidelijke uitleg van te verrichten onderhoudswerkzaamheden en verwachte kosten voorafgaand aan de uitvoering. Geen onvoorziene of onverwachte bijkomende kosten. Betrouwbaar bedrijf.

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul