Geweldige service

Goede service bij ‘n onverwacht mankement. Auto werd snel opgehaald en ‘n dag later was hij al gerepareerd.

Goede en duidelijke garage

Goede en duidelijke cominicatie hoe en wat met de auto. Wel erg laat klaar. Maar gelukkig wel binnen 1 dag.

klantvriendelijk ,en meedenkend personeel aan de lijn

klantvriendelijk ,en meedenkend personeel aan de lijn .

Mijn oldtimer is bij Roy in goede handen en hij denkt altijd met me mee.

Al 10 jaar klant bij Valstar en altijd een betrouwbaar bedrijf gebleken.

Prima verzorgd.

Ik hoop er weer een tijdje tegen te kunnen. Een grote beurt blijft altijd kostbaar maar na 120.000 km kom je toch een keer aan de beurt.

Top service

Ik ben uitstekend verholpen door uw medewerkers

Persoonlijke, professionele, prima en prettige service!

Persoonlijke, professionele, prima en prettige service!

Alles was weer tot in de puntjes geregeld

Duidelijke tijd afspraak wanneer ik de auto weer kon ophalen

Netjes van te voren gebeld wat er gedaan moest worden en wat eventueel extra gedaan kon worden. Gelijk met prijs indicatie

Tevreden zoals altijd.

Klantvriendelijk en service gericht. Zoals altijd weer goed geholpen!

Helemaal top

Goed geholpen volgens afspraak

Top klantvriendelijk

Klantvriendelijk goeie kwaliteit snelle actie van de garage top

Meedenkend Goede service Ik kom uit Houdwijk - Den Haag dus vind ik belangrijk dat er een laanauto klaarstaat.

Snelle plezierige afhandeling

Voel me erg op mijn gemak bij deze garage. Goede uitleg sls je wat vraagd.dikke 10

Toppy

Correct en een uitmuntende service.

Goede service en vakkundig geholpen

Hier een trekhaak laten plaatsen. Prima prijs en kwaliteit. Overweeg ook hier het verdere onderhoud uit te laten voeren

Behulpzame medewerker en goede informatie

Bij APK en onderhoud is mijn 15jarige auto altijd in goede handen. Daarom blijf ik bij Garage Valstar.

Goede service en klantvriendelijk.

Kom er al een paar jaar en de service is altijd goed.

Altijd goede service en vriendelijke medewerkers

Wordt snel geholpen

Voor mij het ideale garagebedrijf!

Men denkt mee en vooruit , en geven mij een gevoel van oprechtheid,

De mensen waren klantvriendelijk

Ben goed geinformeerd door de mensen bij de APK keuring.

Slechte werk

Auto Peugeot e2008 div keren gespoten gaat wel snel maar niet wel. Auto moet weer terug. Voor de vierde keer.

Prima, ze begrijpen je daar!

Ik ga niet akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Dat geef ik hier aan anders kan ik de enquête niet versturen. Ik verklaar wel dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf

Snelle services!

Onlangs een beurt laten uitvoeren aan mijn auto. Ik ben hier prima geholpen.

Snel en goed

Je komt langs met een probleem en het wordt razendsnel opgelost.

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul