Prima service en betrouwbaar.

Zie boven

perfect goed alles uitgelegd

Fijne aardige mensen goed geholpen. Ben tevreden.

uitstekende service

Je wordt hier altijd super geholpen, de communicatie is duidelijk en voor een eerlijke prijs.

Medewerkers zijn zeer klantgericht

Ze denken altijd mee en komen afspraken altijd na Het bedrijf straalt rust uit, wat bij binnenkomst -voor mij in ieder geval- heel fijn is. Je wordt netjes behandeld Het is een bedrijf waar je gewoon 'nog even langs kan komen'

De monteur maken tijd ook voor kleine reparaties.

Gewoon goed!

Goede en duidelijke communicatie.

Geweldige service

Altijd ‘n prima service en prettige behandeling. Alle ingrepen worden van te voren overlegd. Kortom; Dik tevreden!

Transparant in werkzaamheden en kosten

Valster verzorgt altijd netjes een kostenoverzicht van wat er moet gebeuren en als er onvoorziene werkzaamheden zijn dan wordt dat overlegt. Dus geen verrassingen en er is ruimte voor overleg wat wel en/of niet nodig is op dat moment.

Prima service weer

Zoals altijd prima weer

Klantvriendelijk, deskundig, ter zake

Ja, eigenlijk staat het er al. Goede service, gekoppeld aan een goede, niet overdreven, technische benadering.

Zeer goed en snel

Zeer goed geholpen.

Werkzaamheden prima uitgevoerd binnen een redelijke tijd.

snelle service

Ochtend gebelt voor het nakijken van mijn auto, en eind middag klaar.

Topservice

Al jaren kom ik bij Valstar en altijd goed geholpen.

Mijn jaarlijkse beurt met APK is weer netjes verzorgd. Na een eerste inspectie is er eerst netjes gecommuniceerd wat er geadviseerd werd en is er daarna een plan van aanpak gemaakt.

Top service

Duidelijk. Nemen de tijd en je bent geen nummer.

Professionele service voor een schappelijke prijs

Via de dealergarage was er een storing/mankement ontdekt in de automatische versnellingsbak van mijn auto. De prijsopgave die de dealergarage opgaf, deed mij besluiten om een second opinion te zoeken, en via de Bovag kwam ik bij Autoservice Valstar terecht. Zij hadden op redelijk korte termijn tijd voor een second opinion en hadden dezelfde mening. Echter was de prijsopgave gehalveerd! Drie weken later kon ik terecht, en de auto is professioneel, keurig en op tijd gerepareerd. Ik kom vaker terug!

Toegankelijk, vriendelijk en vakbekwaam.

behulpzaam

Top service

Snel en goed

super service

Fijne service voor een betaalbare prijs.

Altijd goed en snel

Altijd prettig overleg en goed advies!

Service zoals service is bedoeld

Hier kom je graag voor service voor je auto. Van te voren exact weten waar je aan toe bent. Als dank voor de service heb ik de leenauto van meer brandstof voorzien dan dat ik heb verbruikt.

Prima garage en heel erg klantvriendelijk

Ik was vergeten dat de auto gekeurd moest worden en ik kon de auto neerzetten in de middag en de volgende dag was de auto klaar. Heel vriendelijk en bekwaam personeel. Echt een garage om aan te bevelen.

vriendelijk, eerlijk en deskundig

Super service

Je belt en je kan gelijk terecht top service

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul