prima!

Goed te woord gestaan en tussendoor gebeld mbt kosten.

Top service

Vriendelijk en snelle service

Ik ben zeer tevreden

Uitstekende voorlichting wat er gedaan moest worden en auto mooi op tijd klaar. Fijne gratis leen auto gekregen.

prima gedaan

Alles prima, ondanks tegenvallers goede communicatie over de te verrichten reparatie, en prima betalingsregeling . Dank hiervoor

Prima service en klantvriendelijk

Goede hulp en er wordt met je meegedacht

s er iets met de auto en dat gaat iets duurder zijn dan gedacht wordt er eerst contact met je opgenomen en bij keuring wordt je netjes gebeld wanneer de auto opgehaald kan worden. Goede uitleg van de rekening. Hulde

Het gaat altijd via een afspraak die makkelijk te maken is, ik word gebeld na een eerste screening voor de grote beurt en daarna weer gebeld. Alles op orde

Service is top

Ik had accu problemen en de volgende dag wisten ze wat het was en had ik mijn auto die zelfde dag nog terug!

Deze mensen denken mee

Deze mensen denken mee met je. Wagen gekocht bij de buren. Was een oplosbaar motorprobleem dat onder garantie kon worden opgelost. Valstar heeft goed geadviseerd voor een duurzame en structurele oplossing. Ook geholpen met een nette set winterbanden. Prettige service en professionele werkplaats. Ik kom terug!

Geweldige service Prima garage

snelle service eerlijk in overleg met alles

Supergoede service!

Fijn en snel geholpen toen mijn verlichting het opeens niet deed. Ook onderhoud en APK laat ik hier graag doen. Denken altijd met je mee!

Duidelijk en goede afspraken!

Wordt goed op de hoogte gehouden van de reparatie of keuring!

Snelle service ! Prima uitgevoerd . Wat wil je nog meer , haha

Uitstekend!

Uitstekende service, klantvriendelijk, zeer vakkundig en meedenkend.

Vriendelijk geholpen door ervaren mensen die hart voor de zaak hebben .

Vriendelijk

Het personeel is zeer vriendelijk, geen één uitgesloten. Behandeling is prima. Geen overbodige vervangingen of reparaties. Mooi leenfietsje op verzoek. Wij komen er al jaren tot volle tevredenheid.

Altijd goed

Ik kom al een jaar of zeven bij deze garage en ik word altijd netjes geholpen. Er wordt duidelijk overlegd wat de noodzakelijke reparaties zijn en de kosten daarvan. Het is een fijn bedrijf waar ik vertrouwen in heb.

Goede communicatie en auto op tijd klaar

Auto ging voor een apk, maar bleek grote beurt nodig te hebben. Allemaal op tijd geregeld zonder verrassingen.

Ze staan altijd voor je klaar.

Al jaren klant. De service is nog altijd van hoge kwaliteit. Gastvrij en niets is ze teveel. Geven waar nodig goed advies. Hoop nog jaren klant te kunnen en mogen blijven.

Reparatie aan Touran 1.4 tsi.

Vakkundig en denken graag met je mee in oplossingen. In Frankrijk ging de auto kapot. Twee garages wisten niet wat het probleem was. Valstar had het probleem snel gevonden en opgelost.

Top service!!

Super goeie mensen die je niet voor de gek houden en ook niet voor onnodige kosten zorgen. Ook zijn ze zeer flexibel en heb ik toch nog op kort termijn mijn auto optijd kunnen laten keuren. Super tevreden en bedankt!

Waardeloos

Had tijd geleden mijn mooie bmw 5 serie gebracht voor inhouden van de motor en lekstroom maar toen ik hem na 2 volle weken ophaalde startte hij niet meer en daarna liep hij op 5 ipv 6 cilinders Ook was de tank leeggereden en toen ik de absurde rekening van bijna 900 euro niet wilde betalen stuurde de flikkers de deurwaarder op me af zodat ik 1000 euro moest betalen voor prutswerk heb de auto daarna van ellende voor een prikkie weggedaan Zou er nooit heengaan. ...

Altijd goed

Altijd goed en vakkundig geholpen

top

top

Prima tevreden

In overleg kan een heleboel En bij een grote behandeling eerst een afspraak voor het opnemen van de materialen. Daarna een afspraak voor de reparatie. dat werkte zeer goed

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul