goed werk afgeleverd

goede service

Goede info vooraf prima geholpen

Prettig

Denken mee, betrouwbaar en degelijk

Valstar is een betrouwbaar autobedrijf. Ze hebben verstand van zaken en denken mee. Dat ze vanuit Den Haag wat verder weg zijn, neem ik voor lief. Het bedrijf heeft een auto’tje te leen tijdens reparatie of sok-keurig.

Prettig

Duidelijke en snelle communicatie, fijne klantenbehandeling.

Zeer goed geholpen en geïnformeerd.

Prima service en leenauto mee.

Uitstekend,

Zoals vertrouwd. Repareren niet alleen, maar denken ook mee met de klant. Over de service niets dan lof. Altijd bereid om waar nodig een stapje extra te doen.

Goede garage, goede service

Al jaren mijn Saab 93x in onderhoud bij Valstar, en de service is heel goed. Elk jaar een APK keuring met servicebeurt, waarbij de auto op alle punten wordt gecontroleerd en ik zonder problemen kan rijden. Vooraf is er altijd overleg over het nodige vervangen van onderdelen en kosten, wat heel prettig is. Ook kleine mankementen tussendoor worden netjes verholpen.

Goede service en vriendelijk personeel.

Ik laat mijn auto elk jaar een service beurt geven dat wordt door Valstar goed uitgevoerd ben heel erg tevreden .

Aardig personeel

Uitleg prima

Prima service en betrouwbaar.

Zie boven

perfect goed alles uitgelegd

Fijne aardige mensen goed geholpen. Ben tevreden.

uitstekende service

Je wordt hier altijd super geholpen, de communicatie is duidelijk en voor een eerlijke prijs.

Medewerkers zijn zeer klantgericht

Ze denken altijd mee en komen afspraken altijd na Het bedrijf straalt rust uit, wat bij binnenkomst -voor mij in ieder geval- heel fijn is. Je wordt netjes behandeld Het is een bedrijf waar je gewoon 'nog even langs kan komen'

De monteur maken tijd ook voor kleine reparaties.

Gewoon goed!

Goede en duidelijke communicatie.

Geweldige service

Altijd ‘n prima service en prettige behandeling. Alle ingrepen worden van te voren overlegd. Kortom; Dik tevreden!

Transparant in werkzaamheden en kosten

Valster verzorgt altijd netjes een kostenoverzicht van wat er moet gebeuren en als er onvoorziene werkzaamheden zijn dan wordt dat overlegt. Dus geen verrassingen en er is ruimte voor overleg wat wel en/of niet nodig is op dat moment.

Prima service weer

Zoals altijd prima weer

Klantvriendelijk, deskundig, ter zake

Ja, eigenlijk staat het er al. Goede service, gekoppeld aan een goede, niet overdreven, technische benadering.

Zeer goed en snel

Zeer goed geholpen.

Werkzaamheden prima uitgevoerd binnen een redelijke tijd.

snelle service

Ochtend gebelt voor het nakijken van mijn auto, en eind middag klaar.

Topservice

Al jaren kom ik bij Valstar en altijd goed geholpen.

Mijn jaarlijkse beurt met APK is weer netjes verzorgd. Na een eerste inspectie is er eerst netjes gecommuniceerd wat er geadviseerd werd en is er daarna een plan van aanpak gemaakt.

Top service

Duidelijk. Nemen de tijd en je bent geen nummer.

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul