Kwaliteit, duidelijkheid, klantvriendelijk

Goede communicatie, duidelijkheid over werkzaamheden en kosten, vervangend vervoer

Altijd goede service

Ik kom er al een paar jaar met mijn auto voor jaarlijkse onderhoud en tussendoor mocht het nodig zijn. Ik word altijd gebeld voordat er ook maar iets is gedaan wat er moet gebeuren en wat wordt aangeraden en wat dan de kosten zijn. Echt heel prettig. Mijn auto rijdt altijd weer als een zonnetje na het onderhoud.

Prima garage met prima service en zeer goede communicatie.

Prima garage met prima service en zeer goede communicatie.

Top geregeld

Klant vriendelijke en professioneel fijne garage

Dinge doen die gedaan moeten worden.

Jammer dat de auto niet in een dag klaar was, ver van te voren afspr. Gemaakt Verder prima gelopen.

tot in de puntjes toe geregeld

prima service en goed op de hoogte gehouden worden van eventuele extra bijkomende kosten!

Zeer kundig geholpen!!

Prettige omgang!!

Weer helemaal top

Alles volgens verwachting afghandeld in tijd en kwaliteit

Weer uitstekend geholpen

Weer uitstekend geholpen. Wij zijn tevreden klanten. Kunnen altijd terecht als er iets is. Echt top!!

top

snelle afspraak ,snelle service prima afhandeling

Snelle en goede service Eerlijke prijs Klantvriendelijk

Een super goed bedrijf met goede monteurs die echte kennis van zaken hebben.

Ik kom al vele jaren bij Roy en zijn staf, maar altijd wordt er meegedacht om de auto's in een goede en betrouwbare staat te houden. En daarbij ook altijd tegen scherpe prijzen en tarieven.

Snel gerepareerd

Ivm vakantie kon ik niet gelijk terecht. Maar als de auto er staat gaat het allemaal voorspoedig

Vakundig, vriendelijk en eerlijk autobedrijf

Vriendelijke, behulpzame mensen, laten altijd netjes van te voren weten wat de kosten zijn. Vakundige monteurs.

Altijd goed en netjes.

Kom hier al vele jaren voor onderhoud, apk en reparatie.

Tevreden

Onze auto loopt weer als een zonnetje Apk, airco weer prima, nieuwe bandjes hoppa!

Vriendelijke ontvangst, leenfiets stond klaar (wel jammer van de hevige regen), goed en vriendelijk op de hoogte gehouden van de bevindingen.

Komt afspraken na

Snelle, nette en vriendelijke service

Je wordt altijd netjes gebeld over de status van de werkzaamheden en de daarbijbehorende prijs. Nooit verrassingen achteraf. Zeer vriendelijk en netjes! Heel tevreden over deze service.

Prima service!

Mijn ervaring met Autoservice Valstar is goed. Wordt netjes gebeld als er bijzonderheden zijn en in overleg wordt dit gerepareerd.

Bijzonder goede service en goede vlotte communicatie

Heel goed en prettig geholpen

Kwaliteit en service gerichtheid perfect!

Na Jaren van kommer en kwel bij zowel Alfa dealers cq garages is dit voor mij DE garage die aan mijn verwachtingen voldoet .

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul