Goede, snelle en eerlijke service

Zowel mijn auto als ik zijn een tevreden klant

Prima service en werk

Zie boven

Uitstekende Autoservice Vriendelijke ontvangst Vakmensen die je kunt vertrouwen

Goede ervaring.

Netjes op de hoogte gehouden over verloop onderhoud.

Perfect en meedenkend

APK en onderhoud perfect geregeld zoals afgesproken, ook bij een auto van bijna 50 jaar. Na inspectie telefonisch contact, denken mee met de klant.

Vriendelijk doelgericht

Vriendelijk duidelijke communicatie van tevoren, weet je wat dat gaat kosten

Op de eerste dag mijn ervaring met Valstar geeft groot vertrouwen weer!

Vanwege mijn noodzaak voorhet beschikbaar hebben van mijn auto, i v m het kunnen bezoeken van mijn vrouw in de zorginrichting, ben ik een tevreden klant van Valstar. Bedankt Roy en personeel!

Verademing t.o.v. de merkdealer.

De eerste keer bij Valstar. Transparantie staat voorop. Ging voor een 60.000 km beurt. Gebeld dat deze al bij de import was gedaan dus een tussenbeurt was voor nu voldoende. Fijn dat er wordt meegedacht. Ga hier zeker terug.

Helemaal top!

Bedankt Carlo!

Fijne zaak deskundig en snel

Niets op aan te merken, eerlijke garage… Denken mee en leveren goed werk. Bellen eerst even over eventuele extra kosten.

Snelle en goede service

Altijd snel en goed geholpen. Super blij mee!

Een TOP garage!!!!

Een garage naar mijn hart! Bekwaam, vriendelijk en beleefd personeel dat op alle fronten een TIEN scoort!!!!

Super service!

Duidelijke communicatie, transparant over werkzaamheden en prijzen, vlotte diagnose, vlot gerepareerd en een persoonlijke benadering. Kortom: helemaal super!

Heel fijn bedrijf

Prettig en vriendelijk contact. Bij een beurt altijd een belletje wat de verwachte kosten zijn. Voor een kapot koplampje kun je altijd even langskomen.

Prima eerste ervaring

Vandaag voor een reguliere onderhoudsbeurt voor de eerste keer bij Valstar afgesproken. Uitstekend geholpen en netjes te woord gestaan. Ook het eerdere telefonische contact was heel prettig. Mijn volgende afspraak wordt weer bij dit bedrijf.

Alles volgens afspraak en tijd nagekomen

Keurig klantvriendelijk bedrijf

super service

super service.

Top ervaring!

Uitstekende service, snel geregeld, goed advies en kwaliteit. Samengevat: een zeer tevreden klant!

Altijd geholpen naar volle tevredenheid

Ik kom al jarenlang bij autoservice Valstar en mijn ervaring dat ze altijd heel erg vriendelijk zijn, altijd meedenken en ontzettend goed zijn in oplossingen vinden bij problemen. IK ben echt zeer tevreden over Autoservice Valstar

Top goede service en prijs

Goed geholpen prijs-kwaliteit is dik in orde

Altijd top service!

We kunnen altijd met vragen terecht en we worden alles netjes geholpen zonder opgelicht te worden. Nette prijzen, eerlijk advies. Wat wil je nog meer

Fijn geholpen en op de hoogte gehouden van de Service beurt.

Zoals de zin hierboven!

Top service

Altijd top service

uitstekende uitvoering

alles op tijd en volgens afspraak uitgevoerd

Gewoon goede en vriendelijke dienstverlening

No nonsense, doen wat echt nodig is zonder allerlei extra poespas

Bovendijk 15

2295RV Kwintsheul