Goede voorlichting , prima geholpen.
Leuke ontvangst. Je krijgt de tijd om goed rond te kijken. Aanschaf combi radio/camera geen goede handleiding. Vlotte afwikkeling email vragen/verzoeken en nazendingen
Goede service en komen de afspraken altijd na
Ik ken het bedrijf sinds 2011 en heb onlangs mijn camper ingeruild voor een nieuwe. Ben dan ook dik tevreden over service en het nakomen van de afspraken. Het gaat altijd op een prettige manier. Ook het directe contact met de monteur vind ik van groot belang.
Helaas voor service een lager cijfer moeten geven. Het missende gordijn is tot op heden ,conform afspraak, niet (na)geleverd. Centrale lichtarmatuur in de camper werkte niet ,na onderzoek blijkt dat allebij de halogeen lampjes stuk waren. Na vervanging door ondergetekende deden de lampjes het nog niet.Ergens kortsluiting??
Betrouwbaar en goede service. Onderhoudsbeurten voor een vriendelijke prijs.
We zijn tot nu toe heel tevreden met de service van Camperdream. Alle afspraken zijn tot nu toe keurig nagekomen.
deskundig personeel, prettige omgeving, vriendelijk
Aanschaf van een kampeerbus gedaan in het najaar. Met de ingang van de BOVAG garantie wordt soepel omgegaan. Er zijn wat kleine puntjes die o.i moeten worden opgelost. Wij vertrouwen er op dat dit wordt opgelost. Het bedrijf maakt betrouwbare en vriendelijke indruk.
Bijzonder positief, klantvriendelijk, duidelijk, accuraat, deskundig
Goede service, klantvriendelijk, komen beloften na.
Prima, voor herhaling vatbaar. Alleen inruilprijs liet te wensen over en prijs camper t.o.v. opties
Mijn eerste indruk van dit bedrijf was prima en daarom ook een camper gekocht. Na de aankoop goede service gekregen.
Prima, mag wel meer vertrouwen in klant hebben betreft betaling bij aankoop van motorvoertuig
Duidelijke afspraken, welke correct worden opgevolgd. Goede en correcte oplevering. Aandacht voor de klant. Perfecte klanten service.
Eerlijk, zakelijk en niet hoog aan de prijs
Zeer vriendelijke en snelle service
Goede verzorgde uitstraling van het bedrijf. Deskundige uitleg. Goede click tijdens onderhandeling.
tot nu toe prima ervaring, weet nog niet hoe het gaat lopen met de kapotte uitdraaipoot van onze nieuwe camper.
Uiteraard komt de defecte uitdraaipoot ook goed, vandaag toevallig binnengekomen, dus snel een afspraak maken dan kunt u zien hoe goed wij onze afspraken nakomen.
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.