Snelle goede service

Wij worden altijd snel en vakkundig geholpen

• Showroom

Altijd goede en betrouwbare zorg

De begeleiding van onderhoud, reparatie en service wordt zorgvuldig en kostenbewust uitgevoerd. Men denkt met je mee en geeft veel vertrouwen

• Showroom

Fijne club vakkundige mensen.

Fijne club mensen waar ik met een goed gevoel terug kom. Bedankt!

Goed en niet duur

Goed en niet duur

Vlot en professioneel

Afspraak maken gaat vlot. Personeel professioneel en terzake kundig.

• Showroom

Goede service en komt afspraken na.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

• Showroom N.v.t.

Goede vakmensen en een goede kwaliteit

• Showroom

Klant vriendelijk gerricht naar de klant toe. Altijd hebben zei een luisterend oor voor je. Zei denken altijd in oplossingen. In één woord een dikke pluim.

• Showroom

Prima service en kwaliteit tegen een redelijke prijs

Prima geholpen, goede prijs prestatie verhouding

• Showroom

Altijd een snelle service en klantvriendelijk.

Altijd een fijne snelle service! Tijdens het wachten een lekkere warme cappuccino. Leuk team! Mooie nette showroom! En ben al vaker tijdens een noodsituatie zo ontzettend goed geholpen.

• Showroom

Het was goed, maar kan altijd beter

We hebben een fijne vakantie gehad Veel gezien.

Betrouwbaar personeel

Fijn en betrouwbaar personeel. Denken goed met je mee. professioneel en altijd eerlijk naar de klant toe!

• Showroom

Een prima en vriendelijk bedrijf

Eind juli 2019 hebben wij onze camper in ontvangst mogen nemen, het lange wachten was eindelijk voorbij. Camperdream heeft met regelmaat contact met ons gehad over het moment van afleveren van de camper. Toen de camper er dan eindelijk was heeft Camperdream de zaken netjes afgehandeld zodat wij de gelukkige eigenaren zijn van een mooie camper!

Al 20 jaar klant, en zeer tevreden, dus dat zegt genoeg

Zonder woorden

De voertaal is Sallands maar verder is het prima

Klantvriendelijk.

Zoals altijd weer vlot en netjes behandeld.

• Showroom

Geweldige club die de beloftes waarmaakt

Prima ontvangst en de koffie is goed, de oude camper van ons ingeruild voor een acceptabele prijs, alle extra,s op de nieuwe camper uitstekend geplaatst en gemonteerd. 2 kleine uitstaande dingetjes aan de nieuwe camper, wordt aan gewerkt. Telefonische en via de mail goed bereikbaar, aan te beleven camper dealer

• Showroom

Altijd topservice en persoonlijke benadering

Super!

• Showroom

Camperdream: 's werelds beste camper-specialist !

De mannen van Camperdream zijn mijn vrienden geworden. Service, vakmanschap en klantgerichtheid is hun hoogste prioriteit. Waar vind je dat nog.....

Betrouwbaar

Technisch goed en altijd meedenkend

Goed bedrijf

Weer prima geholpen

• Showroom

perfect bedrijf, raad ik iedereen aan.

goedendag. wij hadden voor 3 weken een camper gehuurd, naar Italie gegaan, was perfect bevallen, niets geen problemen met de camper gehad, service was perfect, alle afspraken waren na gekomen. zeker een aanrader voor de volgende keer. kortom gewoon top bedrijf.

• Showroom

Camperdream luistert naar de wensen van de klant

Omdat de Rapido camper welke we zouden huren net voor onze huur periode was verkocht en twijfelden over de aankoop en of huur van een andere Rapido camper mochten we de camper eerst een weekend testen. Dit gaf de doorslag voor ons. Hierna werden enkele problemen met de tv schotel netjes opgelost door een nieuw schotel en ontvanger.

• Showroom

Netjes en correct behandeld.

De omgang en aflevering als plezierig ervaren. Tijd genomen voor de uitleg, want dit is onze eerste camper ervaring. Jammer dat er twee binnenlampen defect blijken te zijn. Voor de rest keurig afgeleverd.

• Klantvriendelijkheid

Zeer goed en professioneel bedrijf.

Goede ontvangst en afspraken nagekomen. Wij hebben alles prettig ervaren.

Boomcateweg 19

7442BC Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.