Leuk bedrijf die met aandacht voor z,n klanten.
Goed overleg. Voor zowel het auto gedeelte als het campergedeelte prima
Goed en snel geholpen.
Al vele jaren klant, en altijd tot volle tevredenheid.
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Snelle reacties bij vragen. Goede adviezen Kortom wij raden dit bedrijf ten zeerste aan
Eerlijk en klant gericht
Je wordt vriendelijk geholpen en mochten er problemen zijn vinden ze een oplossing voor je.
Zeer vriendelijk en goede koffie
De service is heel goed en makkelijk.
Al jaren mijn vaste garage, ben er zeer tevreden over. Werkzaamheden in overleg en altijd een belletje als er wat ander word gevonden dan verwacht, prijzen zijn redelijk, goede afspraken mee te maken. Kortom, zeer tevreden.
Al 7 jaar tevreden over de service.
De opgegeven herstel dingetjes werden zonder verhaal uitstekend gerepareerd, en uitgelegd wat er aan gedaan was om het te verhelpen.
Jarenlang klant geweest. Altijd zeer correct en klantvriendelijk geholpen.
Erg positief zowel in dienstverlening als persoonlijke ontvangst en bejegening
Mijn probleem was snel verholpen. Vooral door meedenkend met de klant te zijn.
Persoonlijke benadering.
Zeer goed en snel geholpen. Zeer professioneel bezig.
Men komt gemaakte afspraken na en personeel ook service gericht.
Vriendelijke begroeting maar op afstand vanwege de CORONA regels. Koffie ontvangen. Prima! Camper heeft wel de dichtheidsinspectie gehad.
geen op of aanmerking
Onze ervaringen met Camperdream zijn fantastisch. Camperdream en Auto Valk zijn zeer betrokken, professioneel, vakkundig, betrokken, vriendelijk en servicegerichte bedrijven. Zowel de eigenaren als ook de medewerkers. Als er aan de camper iets mankeert, dan ben je meestal onderweg, maar ook dan zijn ze altijd bereid je “de weg te wijzen”! TOP...
Afgelopen donderdag vertrokken we voor het eerst dit jaar met de camper voor een lang weekend weg. Helaas stopte de verwarming er de eerste avond mee. Met een dochter van 7 en een zoontje van 1 is geen verwarming, geen optie, zeker als het 's nachts net boven het vriespunt is. Gelukkig konden we de volgende ochtend direct terecht bij Camperdream. Ze hebben het euvel snel verholpen en daarna zaten we er weer warmpjes bij. De manier waarop ze ons hebben geholpen is prijzenswaardig! Ronduit een fantastische service. Dank Camperdream team!
Ik maak al jaren van jullie diensten gebruik. Dit naar alle tevredenheid.. Goede en vlotte service.
Accu problemen. Zonder moeite een nieuwe erin gezet
Goed, behalve te lange levertijden van onderdelen.
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.