Ondanks het Corona tijdperk netjes geholpen.
Ik had een hardnekkig probleem met de zonnepanelen. Het heeft even geduurd (omdat er een onderdeel ter reparatie naar Duitsland opgestuurd is), maar we zijn erg blij dat alles nu weer werkt.
Ondanks Corona en alle beperkingen die daarmee hebben te maken, zijn we fijn en correct geholpen.
Deze dealer deed hard zijn best om onze camper zo snel mogelijk te laten opleveren. Hij heeft ons goed geadviseerd over opties die we wilden hebben. Prettig onderhandeld over de prijs. Tot nu toe erg tevreden dus.
Prettige omgang. Goede uitleg van de bijzonderheden.
Onze camperkeuring is prima uitgevoerd door Camperdream, wij komen er zeker nog eens
Ik had onderdelen nodig voor mijn Camper. Ik ben op een vriendelijke en professionele manier geholpen door Gerrit. Ik had de spullen snel en compleet binnen. Ik ga hier zeker terug komen
Duidelijk en vriendelijk. Hadden graag wat meer persoonlijke uitleg gehad over het gebruik van onze nieuwe camper.
onderhoudsbeurt van onze Rapido camper is keurig gedaan inclusief een vochtmeting, ik kon er op wachten.
Hele snelle en vakkundige service. Top.
Wij hebben inmiddels onze tweede camper bij Camperdream gekocht. We zijn erg tevreden over de klantgerichtheid en service en waarderen de pluspunten van een kleiner familiebedrijf: de klant is geen nummer en wordt zeer goed en persoonlijk geholpen. Nijverdal ligt voor ons niet naast de deur, maar dat is voor ons geen probleem, we kunnen altijd een goede combi maken. We raden dit bedrijf van harte aan.
Bij aanschaf van onze camper zijn we goed en deskundig geholpen. Door Corona was helaas goede uitleg bij ophalen van de camper niet goed mogelijk. Probleem hebben we met de multimedia werking. De email adviezen die we hierover kregen waren summier en onvoldoende
Super tevreden
Ondanks corona een goede uitleg gehad over onze nieuwe camper. Als we thuis iets niet begrepen, werd het door Wolter telefonisch en per mail direct uitgelegd.
Goed betrouwbaar camperdealer die gemaakte afspraak nakomt Extra fietsdrager vakkundig in de garage van de camper gemonteerd
Aandacht voor de klant! Prima service.
Zoals al vele jaren vertrouwd en gastvrij. Helder en geen gedoe kortom de volgende onderhoudsbeurt en advies weer bij Camperdream.
Niet te duur. goed advies.
Deskundig. Prettig. Je voelt je als klant welkom
Correct en snel geholpen
Zeer betrokken, specialistische kennis, goede communicatie en klantvriendelijk
warme en vriendelijke ontvangst en perfecte service
Na een eerder telefonisch kontakt met Gerrit heb ik mijn bestelling gedaan en deze is vlotter dan verwacht binnen gekomen. Bedankt voor het meedenken.
We hebben hele plezierige ervaringen
Onze keuze is gevallen op de Rapido 8096Df, een mooie nieuwe camper in 4500 kg klasse. De keuze van de dealer is Camperdream in Nijverdal geworden. De ontvangst en koffie was goed en er werd ruim de tijd genomen door vriendelijke mensen om van gedachte te wisselen. Het bedrijf heeft een mooie showroom en wat mij aanspreekt , een echt garage bedrijf waar daadwerkelijk alles aan de camper kan gebeuren. Dat heeft ons het vertrouwen gegeven om tot aankoop over te gaan. Ook de eerste service beurt is uitstekend uitgevoerd. Wij zijn tevreden klanten met een prachtige Rapido
Boomcateweg 19
7442BC Nijverdal
Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.