Top, lekker snel geholpen.

Top , lekker snel geholpen.

• Showroom

prima service, goede camper!

prima service, goede camper!

• Showroom

Helder en duidelijke afspraken, goede campers !!

Wij hadden ctc met Lars. Contact verliep strak en helder. Uitleg van Ad Blue had wat beter gemogen omdat we niet gewend zijn dit te gebruiken. Verder was contact goed. Ook op vakantie een keer gebeld naar noodnummer dat meteen bereikbaar was. Borg werd zeer snel geretourneerd. Camper was geweldig

• Showroom

Goed en vriendelijk geholpen!

Prima ervaring, goed geholpen van A tot Z

Niets dan lof

Wij hebben 5 weken een camper gehuurd bij Camperdream. Kregen een spiksplinternieuwe camper mee. Aardige mensen, die ons prima hielpen toen we in Denemarken een probleem hadden met een raampje. Het hele netwerk van Gerrit werd ingeschakeld en vervolgens werd er op onze route door Denemarken een nieuw raampje in de camper gezet. Super service. We zijn zeer tevreden!

• Showroom

Ongelooflijk goede service! Eerlijk en betrouwbaar!

Onze ervaringen zijn louter positief. Ik zou iedereen aanraden zijn camper te kopen en te laten onderhouden bij Camperdream.

Goede en persoonlijke service

Oplossingsgericht meedenken met klant. Bedankt.

• Showroom

Afspraak klopte en er werd keurig gewerkt

Bedrijf waar je klantvriendelijk wordt ontvangen en geholpen. No nonsens. Zijn absoluut tevreden.

Prima geregeld

Goed contact met medewerkers. Duidelijke uitleg. Prima camper.

• Showroom

Wij hebben eind april bij camperdream een tweede hands camper gekocht. Deze was APK gekeurd en alles was in orde. Na een aantal weken hadden we het idee dat er toch met de motor iets niet in orde was. Aangezien het onder de BOVAG-garantie viel hebben we een afspraak gemaakt om langs te komen, zodat ze de klachten konden bekijken. Problemen zijn direct opgelost. Voor de tijd die men nodig had om het probleem op te lossen kregen we een leenauto. Geweldige service.

Alles goed voor mekaar

Alles prima voor elkaar.

Prima en vriendelijk geholpen

Altijd vriendelijk en goede service

Behulpzaam,met vakkennis en humor

Soms lopen zaken anders als bedoeld. Maar bij camperdream hebben ze altijd een goede oplossing. En als er geen tijd is, maken ze tijd. Prima dank jullie wel

Correct en duidelijk.

Op advies van de Rapido fabriek in Frankrijk terecht gekomen bij de dealer van Rapido Camperdream in Nijverdal. Is voor ons wel 200 km rijden maar daar maken wij dan meteen maar een uitje van. Reparatie en afhandeling naar tevredenheid uitgevoerd.

• Showroom

Vertrouwd adres met uitstekende service!

Zorgeloze vakantie met een splinternieuwe camper. Er ontbreekt werkelijk niets, camper is zelfs voorzien van tv en airco! Fijne indeling met aparte bedden die heerlijk sliepen. Kortom, wij bevelen Camperdream bij iedereen van harte aan!

• Showroom

Prima service, zoals overigens ook mag worden verwacht

Camper voor APK plus beurt gebracht. Gewoon alles prima en volgens afspraak uitgevoerd.

Fantastische service en advies

Kom al een aantal jaren bij Camperdream en ben heel erg tevreden. Of het nou gaat om schade of onderhoud altijd goed advies en fantastische service!

• Showroom

We hebben een camper gehuurd bij Camperdream. Onze eerste ervaring met een camper. Alles uitgebreid uitgelegd. Nieuwe camper, alles erop en eraan. Gaan we zeker nog een keer vaker doen.

Afspraken nakomen

We moeten 2 uur rijden vanuit helmond, en zal er best wel voorbijrijen. Maar bij camperdream heb ik een betrouwbare partner gevonden voor mijn carado camper.

Vlotte dienstverlening

Vriendelijk, deskundig personeel. Goede uitleg wat betreft de reparaties.

• Showroom

Prima service, correct onderhoud en afspraken worden nagekomen.

Super garage, zoals hierboven aangegeven.

• Showroom N.v.t.

Een prima vakantie in een perfecte camper!

Service en klantvriendelijkheid samen met een luxe camper vol comfort maakten onze vakantie zeer geslaagd.

Top camper

Na een eerste huurperiode wisten we het gelijk. Al snel konden we het eens worden over de koop . We zijn zeer tevreden over camperdream . Ze hebben persoonlijke uitleg en alle tijd en deskundigheid getoond. Zou dit bedrijf van harte aanbevelen bij het kopen of huren van een camper. Fam Sinnige

• Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Showroom N.v.t.

Antenne geüpdatet helemaal gratis. Dat heet service.

• Showroom

De nieuwe luifel is correct en vlot gemonteerd

De vorige week langsgekomen met defecte luifel. Wilde niet meer naar binnen gedraaid worden. Nieuwe tandwielen waren niet leverbaar. Er was nog 1 luifel leverbaar. Afspraak voor montage over een week. Vandaag is de luifel gemonteerd in een half uur, dus sneller als de voorspelde 3 kwartier.

Boomcateweg 19

7442BC Nijverdal

Over Camperdream / Auto Valk

Welkom bij Camperdream U kunt bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte Kampeerauto met Bovaggarantie. Wij helpen uw camperdroom te verwezenlijken, door u volledig te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Camper of Caravan. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een Camper.